Terv. nagu olen aru saanud siis otse Win XP dossi ei saa minna, aga kas seda kudagi lisada ei saa? umbes nagu win98 on, START menüü all.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
DOS
Collapse
X
-
Nu mul küll DOSi proged jooksevad norm XP Pro-s, miks Sul ei jookse?
Kui täitsa puhast seda nn õiget DOS-i tahad siis tee W98 startup diskett ja käivita DOS-is, aga see ple see mis Sa tahtsid. Ma ei näe probleeme DOSi progede jooksutamisel XP-s. Lihtsalt käivitan DOS-i proge ja see töötab.olgugi et seal aknas.
Comment
-
XP ja 2K all võib esineda tõesti probleeme dos-i progedega. Eraldi saab installida küll.
Installid kõigepealt masinale peale dos/w98 ja siis XP .Käivitamisel saad siis valida hiljem. Dos-i/w9x olgu fat32 peal.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
W95/98 all oled seda proget ja riistvara proovinud. kas seal tunnistab?
Või mingi omatehtud proge? XP all ei saa rauale otse ligi, pead juhtima läbi draiveri. Ja kui draiver olemas ja proges asjad sätitud ja ikka ei tööta siis driver lihtsalt ei kõlba XP jaoks. Kui 95/98 all töötab siis vist asi selge. Kirjutad ise draiveri W98 DDK abil või otsid parema draiveri/softi. Sõltub millist softi/driverit kasutad ja mis riistvara üldse.
Comment
Comment