Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

LAN "Remote Desctop"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

LAN "Remote Desctop"

Tahaks mõnda Remote Desctopi sarnast programmi, mis töötaks ilma netiyhenduseta LANis läptopi ja PC vahel

vaja oleks siis midagi sellist:
    läpaka monitor,keyboard,mouse=PCmonitor,keyboard,mouse

vaja oleks siseneda PC's yhte programmi ja seal siis programmeerida PICi com pordi kaudu(kuna COMi läpaka küljes lihtsalt ei ole)

Hea oleks kui oleks free...

EDIT:
    unustasin mainida, e4t mõlemal on peal win XP

XP prof evib "remote desktop connectioni", mis toimib IMO enam-vähem.

Teine variant on VNC, aga see uuendab pilti väga aeglaselt. Töötades tundub väga uimane, ehkki toimib

LAN-is toimivad mõlemad väga edukalt
    Nagu vahelduvvool - on ja ei ole

Comment

no ok uurisin seda remote desctopi kuid jah ma ei oska kasutada ja see help on jah nagu ta on...tühi...(või ei oska mina leida vajalikku infi) igatahes... kas keegi äkki täpsustaks kuidas saada teise arvutisse sisse
      (IP on kusjuures kõkidel masinatel sama whatismyip.com 'i järgi)

Comment

See on jah nn. väline ip, mida whatismyip.com näitab. Selleks, et teada saada oma arvuti ip-sid kasuta käsku 'ipconfig'.

Comment

ja kuhu ma selle käsukese kirjutan?(ma ei jaga just kõige rohkem neist arvutite hingeeludest)

mingi ipconfig vaili ma leidsin arvutist, kuid see jookseb 0.1 secuniga eest läbi ja midagi neid kirju seal ma ei nää

Comment

start › run › cmd ,sinna dos-i aknasse.

Comment

ok sain IPd teada, kuid kuidas teises arvutis sisenemine enabelida.
              ma kirjutasin teise arvuti IP sisse, kuid too andis errori, et ta liiga busy või ei ole enabelitud sisenemine...

kas see on ka vaja kusagil ära tähendada, et saaks sisse masinasse...

Comment

kui mõlemal peal win XP ja on LAN-is, pole probleemi, ma kasutan koguaeg(ilma netiühenduseta) lihtsalt ava fail teises arvutis, et remote desktop ühendada(ava seal arvutis, mille desktopi teises arvutis näha tahad Start- help and support... sealt siis Ask for assistance alt invite friend to connect... , siis invite someone to help you,siis sealt alt äärest send invitation as a file ja see salvestatud fail ava siis teises arvutis.
                tel 53729764

Comment

kas see töötab ka nii, et need 2 arvutit, mis tahavad saada connectitud on swichi 2 ja 3 augus...(e siis slave aukudes)

ja siis ka seda, et leidsin asja yles kuid ytleb: "could not save fail..."

Comment

kunagine tähelepanek RD (remote desktopi) kohta: ei tahtnud töödata NVidia driverite pärast! Kuid mingi service kinni pannes saab asja tööle, MS suppordis oli selline asi kirjas igastahes!

Comment

Ma küll ei tea, mida mõtled "slave" aukude alla, aga peaks ikkagi toimima.

Proovi nii:
                      Võta paremklikk my computeril->remote->linnuke "allow users connect remotely.."
                      nupust valid need kasutajad, keda lubad üle võrgu sisse. Neil pidi vist parool olema. Pressi OK ja valmis

Teisest masinast võtad start->programs->accessories->communications->remote desktop cconnection. Toksi sisse teise masina IP aadress ja "connect". Logid sisse selles masinas oleva kasutajakontoga ja voila

Ülaltoodu on kribatud mälu järgi, kuna koduarvutis ma XP-d ei seedi :lol:

Üheks puuduseks oli vist, et kui keegi on sama nimega juba sees, siis küsitakse tema käest kas keelame teisel sisse logida, või läheme ise välja. Selles suhtes on VNC parem, et tema lihtsal edastab pilti ja pole seotud ühegi operatsioonisüsteemi spetsiifilise jupstükiga

Comment

kontrolli ära- süsteemiatribuutides vaata kas seal remote connectioni all on linnukesed olemas
                        tel 53729764

Comment

kõik linnukesed, kuhu vähegi võimalik on (ja mõtekas panna on) on pandud,
                          nii system-remotis kui ka mujal(mida siis soovitatud on)

lisaks veel niipalju et system-remotis pole mul remote desktopi "kastikest" kus saaks usereid valida miskipärast... on ainult remote assistance

Comment

minarust sa ei saagi kasutajat valida, näed selle desktopi,kes parasjagu sisse on loginud.
                            tel 53729764

Comment

on ikka mõlema juhul tegu XP proffesionaliga?
                              home on totakas arendus, mille on palju asju puudu, kaasa arvatud remote desktopi võimalus (saab ainult ühenduda teise arvuti külge, aga ise seda varianti lahtiseks teha ei saa)

Comment

Working...
                              X