milline oleks pentium kahe jaoks sobiv versioon(fl studio) et saaks kasutada masinal(64 RAM, 333 mhz), FL 5 läks käima, kannatlik olles, avab ka salvestatud lugusi, kuid kui kuulata keerukamaid patterneid või mõnda lugu,siis hakkab tugevalt hakkima, mis selle vastu aitaks?(arvuti riistvara muutmata,saab ju ka teise peal kautada, kui ei ole alati võimalust teist arvutit kasutada.)
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
millist versiooni kasutada?
Collapse
X
-
Kuda 4.5.2 käitub? üldiselt 64MB on ikka vähe küll aga töötas norm ka mu vana 500MHz AMD peal, 64MB RAMiga, salvestamine oli ikka väga aeglane, samuti lugude kuulamisel nagu moonutas või 'hakkis' kõvasti kohe. Aga RAMi lisamine teeks kindlasti asja erksaks. Muidu ma ple kursis sellega kas uuemad versioonid masinalt rohkem jaksu nõuavad. Muide ma ise 4.5.2-te just testisingi rondi peal. Niiet RAM-i juurde lisada oleks vist parem. 64 kaart peaks mingi 250.- eeku olema. sõltuvalt isikust/kohast kust osta. Kindlasti saab ka pooled tilu lilud maha võtta kui FL end üles seab, aga ple selle programmiga nii kodus et kõiki seadeid teaks, kasutan harva seda.
Comment