Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleem brauseriga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem brauseriga

Tere!

Poole päeva pealt tekkis probleem veebi brauseriga. Mozilla Firefox lõi ette uuendamise akna, ma lasin uuendused alla tõmmata. Installis ära ja enam ei leidnud interneti ühendust üles. Proovisin uninstallida ja siis uuesti installida. Sama jama. Tegin kaks korda System resrore'i aga midagi ei aita. Lasin arvuti Kaspersky, Anti-spyware, XoftSpy ja Spybotiga üle. Leidis 3 spiooni. Tegin CrapCleeneriga süsteemi puhtaks. Aga ikkagi ei lase internetti. Nüüd ei pane enam Firefoxi töölegi- ütleb et illegal operation. Proovisin ka Mozilla Suite peale panna, samuti proovisin ka Netscape'i peale panna aga nendega kordub sama jama, et ei leia ühendust. Ainuke brauser mis töötab on IE6. Ka MSNis saan olla. Muid brausereid ei lase kasutada. Äkki oskate midagi soovitada?

Ette tänades, Silver

tee veelkord spyware vastane skänn. mõned karmimad jublakad tekivad pärast rebooti uuesti ja nende välja juurimine on väga karm. Kui on fat-partitsioon, siis võiks teha mingi boot-floppy või boot-cd koos f-proti tasuta dossi versiooniga ja siis dossist ketta üle skännida. Võimalik, et on mõni tore viirus, mis tapab mitmed erinevad tõrjed maha(see on nagu mingi viimase aja teema neil...) ja seega niikaua kui os ise töötab, ei saa midagi teha. Kui ntfs ketas, siis igaks juhuks kontrolliks ketast teises töötava windowsiga masinas.

Comment

Tegin uuesti skänni, online scanner leidis 3 pahalast. See ei lõpetanud probleemi. Ketast ei tahaks välja kiskuda kuna on garantii ja kuna mul on laptop siis ei oleks mul seda ketast kuskil proovidagi.

Comment

kui tead täpselt, mis progred sl arvutis on uuri vähe seda:
        start menu - run... - regedit
        HKEY_LOCAL_MACINE - SOFTWARE - Microsoft - Windows - CurrentVersion - Run (Run Once, Run Service)

HKEY_CURRENT_USER - SOFTWARE - Microsoft - Windows - CurrentVersion - Run (Run Once, Run Service)

midagi kahtlast näed siis kontrolli googlest läbi ja tead, kas kustutada

a muide...uuri vähe yle, ega mozilla konfis midagi valesti pole...
        veel vaata Set Program accesses and defaults

peale mozilla installi tee kindlax, et mozilla ikka default olex

anna ka teada, mis win sl on (täpsemalt siis:kui xp, siis aasta, versioon, sp1 v sp2 voopis piraat, home või pro.

yx kysimus veel...kas see oli mozilla 1.0.1 to 1.0.2 update?
        sest mul tegi kah selle ära ja kõik on ok

edit: lisaks veel seda, et annan sulle yhe lingi, kust saad tõmmata trend micro(ning saad ka koodi selle ajutiseks aktiveerimiseks)...soovitan sellega arvuti yle lasta...see leiab kõik - nii spy kui ka viirused

http://www.trendmicro.com/ftp/produc...pcc25f1244.exe
        ja kood selle progre juurde: PDEJ-9992-3962-9097-2130
        ja kindlasti vaata, et ennem update'id ära teed!

Comment

kui nüüd pärast rebooti asi jälle tagasi on, siis pole viimasest postist mitte midagi kasu...
          kaks võimalust, mis on abi toonud
          1) kuna need jublakad kopeerivad enda failid kohe tagasi, kui need maha võetakse ja üks asi asub mitmes kohas, siis on väga raske asja niisama puhastada. siis on vaja kindlasti dossi buudiga floppi, kui on fat, või windowsi plaadilt buutivat recovery console't, kui on ntfs. Teed siis skänni, kirjutad üles mis failid olid pahalaste omad. siis tõmbad masinal toite küljest ära (resetid vms... igatahes jõuga, mitte korralikult, sest need jublakad kipuvad ennast polümorfima igal windowsi seiskamisel ja siis ei leia neid enam üles). Siis buudid kas dossi või recovery console'sse ja kustutad need maha. viirusetõrje ei aita, sest selle protsessid tapetakse jooksvalt koguaeg maha.
          2) tõmbad siukse asja nagu HiJackThis. Käivitad selle ja saad loetelu asjadest, mis käivituvad kõikvõimalikest windowsi urgastest. Märgid ära, mida ei taha; puhastad ära ja kohe toide maha. Need pahalased kontrollivad iga paarikümne sekundi tagant registrit ja kui nüüd õnnestus, siis järgmisel rebuudil asi tagasi ei tule. Aga kindlasti pead kõik pahalase käivituskohad ära märkima, üks neist jääb alles ja asi on tagasi.

digital@imestas ka kui geniaalselt mõni prog ennast säilitada oskab

Comment

Windows on XP Home Edition, SP1 (arvuti millegipärast SP2 ei toeta), Versioon 2002. Arvuti on Siemens Amilo K7600

Update oli 1.0.1 ---> 1.0.2

HKEY_CURRENT_USER - SOFTWARE - Microsoft - Windows - CurrentVersion - Run (Run Once, Run Service) alt ei leidund ma midagi kahtlast.

Proovin veel seda programmi ja siis annan teada.

Comment

Tõmbasin ja installisin selle programmi ära. Arvuti tegi taaskäivituse. Aga arvuti oli aeglasem kui tigu kurvis! Ma ei saa aru milles point oli, peaks nagu töötama küll aga nii aeglaselt et ei saa startmenüüs ka liikuda! h34r: pidin safe mode'is selle unistallima.

Firefoxi seaded panin kõik default peale, aga polnud abi

Comment

See, et viirusetõrje tegi asja eriti aeglaseks, võib tähendada, et spyware tapab tõrje maha ja siis tõrje laeb ennast jälle püsti ja niimoodi kordamööda. Vähemalt sellist asja on enne juhtunud. Muidugi võimalik on ka igasugust muud jama.

Comment

Harilikult teen mina sellistel puhkudel formati. Ei viitsi või ei oska asja tuumani jõuda. Aga FF 1.0.1->1.0.2 tegi mul korrektselt ja töötab.
                  <span style=\'font-size:13pt;line-height:100%\'>Qlimax</span>

Comment

Tundub, et pean jah seda teed minema et teen format C:

Nüüd on asi selles, et ma pole kunagi format c: teinud ega windowsi peale pannud <_< Äkki keegi paneks mulle siia punktidena kirja mida ma tegema pean
                    Muidu arvutit jagan veidike ikka aga nende asjadega pole kokku puutunud. Loodan et saate mu võhiklikkusust aru.

Edit:Ma veel proovin uuema Kasperskyga üle lasta.

Comment

pmslt vaata kindlasti, et sul kahte antiviirust korraga ei ole...eriti kui veel mõlemad korraga startupis on...rsk läävad tylli...
                      ml kunagi sai peale pandud kaspersky ja F-secure korraga...siis pidin 8 korda ennem resa tegema...siis alles sain midagi teha...oli naqu tõepoolest tigu kurvis...kuid mõne peatusega lausa.

ple kuulda muidex old viimaselajal, et mozillale mingid spyd peale lendavad...attaci pole seega...huh

hetkel ei oska midagi rohkemat öelda...kui midagi koidab olen jälle platsis

Comment

Uuemast Kasperskyst polnud kasu. h34r: Äkki õpetaksite kuidas seda format c: teha?

Comment

Upitaks natuke&#33; Tõesti oleks vaja arvuti korda saada Palun aidake :unsure:

Comment

Kõigepealt sulle esimene ettejuhtuv link:
                            http://www.siineiolekala.net/forum/viewtopic.php?t=6348

Sinu jaoks olulisest jutust tegin paste:
                            (oletatavasti kasutad XP-d)

Installi koheselt Windows XP
                            Selleks pead sa natukene jamama BIOS-is
                            ET BIOSi pääseda:
                            1. restardi arvuti
                            2. sel hetkel, kui ta sinu arvuti RAMi
                            hulka näitab vajuta DEL ( delite nupp
                            asub ENTERIST paremal ja nupu peal on kirjas
                            "Delite")
                            3. Vali BIOSi menüüst Advanced settings
                            ning otsi ülesse selised asjad nagu

First boot device
                            Second boot device

Algselt on need sedasi

First boot device Floppy
                            Second boot device HDD-0

kuid sina pead muutma need selliseks

First boot device CDROM
                            Second boot device HDD-0

kui oled selle ära teinud, siis vajuta
                            nuppu F10 ( save) ja vajuta "Y" ning
                            restardi oma arvuti.

NB&#33; Kui sa ei oska BIOSis ümber käia, siis
                            Ära parem näpi seal midagi ja tee pikem install,
                            See välistav võimaluse, et pead emaplaadil
                            Jumpereid näppima ja CMOS datat kustutama
                            ( see on keeruline ning kui sul on arvutil
                            veel garantiikleepsud peal, siis sa ei pääse CMOSi
                            data kustutamise jumperile ligi, kleepsu rikkumata )

JAH, ta boodib CD pealt Windows XP Setupi
                            ning sina pead nüüd ise nuppe vajutama.
                            Vaata hoolikalt, mida ta kirjutab, kuna
                            ma hetkel ei suuda seda kirjeldada, pole
                            Setupi ees, kui kindlasti vali, kui see ette tuleb,
                            Convert to NTFS ( või midagi taolist ), siis ta
                            muudab kõvaketta failisüsteemi FAT32-st
                            NTFSile ( mis on muidugi parem)

Nüüd varu endale 60 minutit aega

Kui setup on lõpetanud ja Serial on ilusasti
                            kirjutatud, siis võid näha ilusat Windows XP-d
                            [B]Setupis vali New Install vms mitte Upgrade, kuna
                            see pole hea.
                            Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
                            Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Tähendab ma panen igaks juhuks kirja mis moodi ma aru sain ja kui tee näete viga, siis palun parandage mind. (Ma ei tahaks midagi sinna istmiku poole keerata)

1)(Kuna mul on laptop ilma disketiseadmeta ja NTFS kõvaketas)kirjutan neroga bootable disk programmiga SUD
                              2)Valin buudiks cd
                              3)trükin A:&#092;FDISK
                              4)valin vastusteks Y(es)
                              5)Siis valin DELITE PARTITION---&#62;DELITE NON-DOS PARTITION---&#62; CREATE (PRIMARY) DOS PARTITION---&#62;teen taaskäivituse
                              6)Buudin jälle CD&#39;lt ja trükin A:&#092;Format C:, vastusteks Y(es)
                              7)Formaadib ära ja panen uuesti XP peale

Kas ma sain õieti aru? :huh:

Comment

Working...
                              X