Minul oli sama probleem, keerasin mälu 400 pealt 333 peale, mitu kuud järjest sees olnud ja ei mingit häda. 400 mälu ei ole alati 400ne.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
äkilised restartid
Collapse
X
-
Originally posted by ints0000@Apr 5 2005, 13:12
esimeses postituses oli mainitud et emme on:
emaplaat: epox 4PDA3 series
Siis vähemalt emaplaati ei julgeks süüdistada.
Mul 1 Epox töötas rõõmsalt, kuigi kõik prose toitelüüdid olid punnis.
(Aknaga korpus oleks ikka abiks asi.)
Mälupesa siis ehk?
Oled sa ikka kõigi mälupesadega proovinud?Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
Mina ei oska,sest mina ei ole loll.
Comment
-
Niisama taustinfoks: Kunagi oli mul üks analoogne probleem, kui ei töötanud koos ühe kindla partii emaplaadid ühe kindla tehase inteli protsessoritega... ülejäänud täiesti töötasid. Masinaid oli minul 6tk ja kõik täitsa uued, kõigil oli täpselt sama viga; plaat teise tehase sama kiire celeroniga jooksis stabiilselt, prose ka jooksis teise plaadiga stabiilselt. Seal olevat olnud mingi jama termokontrollis, st emaplaat olevat saanud mingil juhul signaali prose ülekuumenemisest ja siis pani pildi tasku.
sinu puhul võiks siis viga olla vist proses, emaplaadis või toites. Toidet oleks siin kõige lihtsam kontrollida, teist asendusplokki ei pea isegi sisse monteerima. Peaasi, et kaablid kokku ulataks ja ongi korras. Prose vahetus on ka lihtne, emaplaadi vahetus võiks võimaluse korral viimaseks jääda, võiks näiteks testida sinu proset teise plaadiga jne.
Comment
-
näiteks siis, kui netis ei ole, restarte ka ei tule. ADSL ühendus on. hiir töötaks ka nagu katkendlikult, kui restart tuleb. Võib olla adsl modemi viga? Samas võib ta näiteks tunde töötada ja downloadida ilma, et restart tuleks. Tänu õhtul oli jällegi nii, et kolm-neli korda järjest lükkas koheselt restardi, kui netti logisin.
Comment
Comment