Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kumba komplekti eelistada?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kumba komplekti eelistada?

Et siis tekkis selline küssa, nende komplektide vahel oleks vaja valida aga ei oska miinuseid ja plusse kokku lugeda. Äkki on siin mõni targem abimees? Eelised praegu ja kas ka poole aasta pärast on asjaga miskit teha?

1)Prose: AMD Sempron 2800+ s.754 BOX 1,6GHz, 256kb cache
    Emme: Chain. SK8T800 ViaK8T800 AMD 64

2)Prose: Intel Pentium IV 2,8GHz HT, FSB 800, s.478, 1MB cache
    Emme: Canyon 9I1ALS4, i848P kiibistik

Tänud

Mina valiksin pentium prosega?
    Kuid emaplaatide kohta loen intelile kiidusõnu.Seega neist ei võtaks ka ise kumbagi isegi siis kui hind määrav.
    Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

siin põle küll miskit mõelda ....ikka pentium :P

Comment

loomulikult pentium, sest sempron on celeroniga võrdne (paras käkk siis). Emaplaadist arvatavasti Canyon...

Comment

nujaaa....ise paras pentu kasutaja...
          muidugi soovitaxin näitajate järgi amd'd
          juba selleprst, et Canyon emaplaat on yx odavamaid nirusi Eesti turul, mis saada. (muide: amd emaka kohta ple uurinud :unsure: )
          kuigi jahh...1MB cache...amd'le on windows xp 64bit edition....
          otsusta ise

Comment

windows xp 64-bit ei anna midagi juurde, ainult saad parajat ikaldust draiverite mitteühildumise tõttu; proovitud ja seepärast töötab mu masin ka 32 biti peal praegu (küll täis-athlon64, mitte sempron). Küll 64-bitine linux käib kenasti, kuid ega kiiruse vahet küll pole tunda; see eeldaks ikka tõsist 64- bitist tööd, mis mingit kiirust arendaks.
            Kuid ise ma vaataks ka amd poole, kuna viimati nende hinna/võimsuse suhe oli intelist päris palju ees. Muidugi vaata igasugu teste, näiteks tomshardware oma, et otsustada.
            Inteli emaplaadid P4 prosega on kindlasti ka väga raudkindlad. Hind on küll kallim, kuid töökindlusest on siiani teistest ees olnud.

Comment

Working...
            X