Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

fujitsu simens amilo läpka küsimus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

fujitsu simens amilo läpka küsimus

tere,
    tahtsin küsida ,et kas läptopil jutuub midagi kui ta on alaldiga voolu võrgus ja nüüd eemaldan talt aku kuigi arvuti ise jääb adapteriga vooluvõrku?
    Ses suhtes et 1 kord ma nagu tegin nii ja pärast seda oli emaplaat läbi..kas nüüd sellest asjast või millest?
    Garantiis vahetati emaplaat küll ära aga ahan lihtsalt teada , et mis siis juhtub?
    okey ette tänud.
    F&F

Ei oska keegi aidata?
    eii julge nagu proovida ka uuesti...
    F&F

Comment

Proovisin just järgi: võrgutoide, aku välja - > masin kusutub. Ainult võrgult ei tööta. Peale aku tagastamist töötab normaalselt.
      Võimalik et su läpaka emme oli juba defektne (minu omal ütles aku 2 kuu möödudes üles). Varsti läheb LCD taustavalguse inverter . juba väreleb, on põrutustundlik.
      Kuidagi....odav saast, või mis te arvate?
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Sul ka amilo A1640 sempron 3000+ ?
        ühsõnaga ei oleks tohhtinud midagi juhtuda..niisiis ..prooviime uuesti
        F&F

Comment

Ei, mul on Amilo pro V1000. Pentiumiga. Ja ära kustus ta selle pärast et kassid olid vahepeal toiteka saba seinast välja nihverdanud (hea kui on kedagi süüdistada... ).
          Tegelikult peaks ta ka ainult toiteadapteriga käima. Mitmed teised masinad käivad. kasvõi vana juust Digital Hinote VP.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Aku suht nõrk koht tõesti aga see amilo mis minu käsutuses, töötab ilma akuta küll ... kui pikemalt vooluvõrku asi jätta, siis oleks lausa soovitav aku ära tõmmata, säästab elemente.
            -

Comment

Working...
            X