see võiks minna peale p2 64ramˇei tia mis versioon läheks
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
kustkohast saaks linuxi
Collapse
X
-
vast iga suurem distro läheb käima, kuid töö on ka vastavalt aeglasem. KDE/gnome aknahaldurite asemel kasuta kas litestep'i või icewm'i; lisa veel natu kannatust ja täitsa tarbitav (mul tööl jooksevad ka P2MMX-200 masinad linuxil. aeglane küll aga veebibrausimiseks kõlbab küll kui ükskord üles buudib).
-
kompaktse ja paindliku distro saad peale debiani baasil, aga algajale esimeseks distroks debiani ei soovita.
teemareal esitatud küsimusele ("kustkohast saaks linuxi") vastus on
a) internetist
b) tellid plaadid konsultant.ee lehelt.GSM: 5039624
Comment
-
Originally posted by Deus@Apr 26 2005, 11:29
Lisaks siis aeglasele masinale enda versiooni ka: Gentoo
Kompileerimine nädalake vast aga tööle saades kiirust nii kui putru.
Comment
-
Olen küll ise ka gentoo fänn aga kui distcc-d kasutada ei ole võimalik ja mul Gentood aeglasele arvutile installida tuleks, siis ma läheks vist küll halliks enne kui arvuti töökorda jõuan seatud.
Kui juba 1Ghz Athloniga kompileerib ainult OOo-d öö läbi, siis njah...tuleks vist tõesti nädalates lugeda nii aeglase arvuti seadistamise ajakulu.
Kui gentooga binaarpakke kasutada siis saaks veel mõistliku ajaga valmis. Aga siis ei ole erilist mõtet enam Gentool - binaarpakkide puhul on debiani aptitude tunduvalt lihtsam/mugavam kasutada.
Ja eks see koodi optimeerimisest tulenev kiirusekasv on tegelikult üsna väike ja korrelatsioonis juurkasutaja oskustega.
Nii et ise paigaldaks Debiani sinna. Ntx üle võrgu install disketi pealt ja kui netiühendus kiire, siis õhtuks on kõik töökorras. Fluxbox aknahalduriks ja kärab küll. Ja pole see debiani install nii keeruline midagi(gentoo kõrval suht lihtne isegi), kui mingi probleemi otsa ei komista, siis peaks algajana ka hakkama saama(isiklik kogemus).
Comment
Comment