Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

ms-dos 7.10 suhted win9x driveritega

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ms-dos 7.10 suhted win9x driveritega

üle kümne aasta vanune läpakas(486 DX2 66MHZ; 6MB) ja meeletu tahtmine see võrgutada aga mul ei ole õnnestunud omandada PCMCIA võrgukaarti mis dosi all töötaks aga kuna ms-dos 7 on win9x aluseks kas siis oleks võimalik win'i drivereid kasutada?

võrgukaart mis mul hetkel lammutamiseks käes on: 10/100 Base-TX Ethernet PC CARD, LNR-100N3

ja kuna ram'i on masinal vähe siis ei saa ma ka mõnda päris opsysi installida.

Sellisele on võimalik suht edukalt wn95 peale ajada. Testitud.
    Võtmesõnadeks on nullmodem com portide kaudu ja proge nimega XTlink.com (XTreelink).
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

kuna hetkel on tunne et DOSi all ma pakette läbi võrgukaardi liigutatud ei saa, tuleb aknad ikka läbi nullmodemi masinasse sisestada aga kas win95 klassifitseerub päris opsysiks on juba teine teema.

Comment

miks mitte mingi linux panna ilma graafilise liideseta?

Comment

kas 6mb pole natuke vähe rami?

Comment

vat ei oska kommenteerida. kui slackware otsas ehitada, siis vbolla isegi võiks tööle saada. kui juba kernel töötab, siis edasi võib swapi otsas ka elada.
            kas rammi juurde ei saa?

Comment

internetis kolades silmasin ühte usa poodi mis müüs $20 16MB liiga kirves..

Comment

Working...
              X