Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Korras

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Korras

emaplaat on mu440EX ..sellel on slot 1 prosa (p2 mmx)
    niiisiis et ühendasin juhtmed ära..ok.,prosal venti ei olnud peal..lülitasin sisse.ok..toimib jne..panin siis ühe hdd ka järgi..ja win95 tööle ajada..ok.installis oma jura seal windowsis jne..siis järsku hangus ära..katsusin prosa jahutust..asi oli tglt kuum..ok.lülitasin välja..kiskusin prosa maha..radikas maha prosalt ja jahtuma..ok..jahtus ära ilusti..panin tagasi..töötas..siis panin asjale ühe ventika ka peale..ja enam kuumaks ei läinud..siis installis oma jura edasi windowsis..tegi restarti..siis tuli poole windowsi laadimise ajal mingi sinine ekraan ette..ajas oma 32bit jura..ma ei viitsind lugeda..naq alati icon_biggrin.gif ..vajutasin enter...bootis edasi..läks paar sec mööda..tsõks..pilt must..lülitas end välja...(kuigi mul lülitus ei ole ühendatud ära..st sisse lülitasin asja nii et lükkasin toite kaabli toitesse (atx)..ja välja lülitasin nii et tõmbasin toitekaabli välja toiteplokist)

ja nüüd on asi nii..et kui üritan asja tööle panna..st lükkan toitejuhtme toiteplokki..siis 1sec võtab voolu sisse..ja lülitab välja ennast..:S ja kõik...
    endal on mõistus otsas..sai proovitud erineaid variante..cmos`i sai ka jumperiga resetti tehtud jne..
    kui prosa maha võtta..siis ei võta asi üldse voolu sisse...

on kellegil..mõtteid..ideid?

tänuD!
    mida sa lohh vahid

Pole ime, et P2 ilma ventikata kohe kuumaks läks ja hangus. Kas termopasta oli ikka prose ja radiaatori vahel? Kui ei, pole ka ventikast erilist kasu.
    Vigane võib olla toiteplokk ise, võta lahti ja kontrolli, kas pole külmjooteid...või palu mõnd tuttavat asi üle kontrollida.
    Teine kahtlusalune on emaplaat ise...selle remont juba keerulisem.
    Väike võimalus, et protsessor ise läbi, kuigi P2 enamasti siiski hangus enne, kui läbi jõudis põleda. Saaksid laenuks kellegi proset proovida .
    Teadmiseks...protsessori jahutuspind kuumeneb rohkem, kui elektripliidi plaat, niiet korralik jahutus on hädavajalik.

Comment

toiteplokk on korras (ise kasutan põhiarvutil seda..ehk siis hetkel)
      termopastat on vahel..sai pandud eelnevalt..
      ja prosa läbi? ma ei tea..kuna peale hangumist ja mahajahtumist töötas ju edasi tegelikult :unsure:
      teist prosat ple võtta hetkel kuna slot1 ka veel pealekauba ehk saan abi tuttavakäest arvutipoest..ja laenab korra prosa
      mida sa lohh vahid

Comment

atx'idel kipub olema nii, et plaat läheb eelmisesse seisu toitekaabli sisse pistmisel by default. st siis kui masin end kinni pani, siis järgmise toite taha pistmisel ta ka kinni jääb. Võta mingi kruvikeeraja või jumper või misiganes asi ja ühenda korraks need toitenupu klemmid ära, et asi sisse lülitada. sobib ka mingist vanast at kastist välja korjatud reseti nupp või misiganes asi.

Comment

kusjuures..ma lülitasin oma masina enne noh nupust välja..ok..siis tõmbasin toite kaabli toitekast ära..ja ühendasin selle emaplaadi juhtmed ära..nikui toitejuhtme sisse panin toiteplokki..asi töötas..aga nüüd jah paneb näkku
          mida sa lohh vahid

Comment

mure lahendatud...mingi külmjoode olevat olnud kusagil (tuttav uuris asja)
            tänud! B-)
            mida sa lohh vahid

Comment

Working...
            X