Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Videokaart

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Videokaart

Mul on üks küsimus seose uue videokaardi soetamisega. Kust saan ma teade mis kaarte mu emplaat toetab (MSI 651-l / 650GM-l Series)

Kaarte mis on 4x agp, kõik uuemad video kaardid peaksid töötama :unsure: .

Comment

võib olla ka 8x agp toetusega kaart aga töötab ikka 4x peal, sest emme rohkemat ei võimalda.
      -

Comment

ja kui on vanem 1x või 2x agp kaart, siis sellega töötab ta ka aga aeglasemalt. Ja muidugi töötab ka PCI kaartidega, kuid eriti aeglaselt 3D mõttes.

Comment

ei hakka siis uut teemat alustama vaid küsin kohe siin milline neist kaartidest on parim:

1) Gainward Geforce TI 4800SE
          2) HIS Excalibur Ati Radeon 9600 pro
          3) Geforce fx5600xt

Comment

Originally posted by cpu nrx@Apr 23 2005, 20:26
            ... milline neist kaartidest on parim: ...
            http://www.digit-life.com/video.html
            otsi sealt
            !!! selle lingi taustal mingi tuubelklikk trügib arvutisse ... S&D hoiatas mind

Comment

ma soovitaks vaadata tomshardware.com lehelt videokaartide võrdlust. seal on tehtud testid erinevate kaartidega ja kõik kenasti kõrvuti olemas. 8x agp kaardist muidugi täit kiirust kätte ei saa just andmesiini aegluse tõttu, st tekstuuride laadimine võib kauem aega võtta jne. kuid see kõik on väga suhteline...

Comment

Uuematel emaplaatidel vist vanad AGP 1x kaardid alati ei tööta. Mingi toitepingete vahe. Asuse plaadil hakkas punane (spets. selleks ette nähtud) LED hoiatama, kui vana SIS AGP sisse toppisin...emaplaat ei hakanud töölegi.
                Muidu Radeon kõlab kuidagi paremini kui GeForce...

Comment

Kas on võimalik eelnimetatud emplaadile sobib ka geforce fx5900xt

Comment

Peaks toimima küll mul omale abit ah6(emaplaadiks) ja viideoks on fx5200.

Comment

aga nvidia 6600 256 MB DDR, 8-Pipeline, DVI-I, HDTV, DirectX 9.0C, 128 bit

Comment

gainwardi TI ...raudselt parim ...ise kasutan jha väega hea

Comment

9800se peaks küll minu emplaadile minema? Või on kellegile mingeid vastupidiseid arvamusi

Comment

esiteks.. kui on 4x agp pesa, ja seal sees on 8x agp videokaart.. siis vahe mis oleks ntx 8x pesa ja 8x agp videokaardi vahel on minimaalne.. kõigest kuskil 1.4-5% mis ei ole tavaliselt silmaga nähtav..

teiseks.. sobivad su emaplaadile kõik uuemat tüübi AGP tüüpi videokaardid. ainult vaata et oleks piisavalt ruumi ja hea õhuliikumine.. sest uuemad/paremad videokaardid nõuavad ka paremat õhuvahetust.

9800se'd võid võtta küll, aga kui võimalus, kraba 9800pro endale ligi
                            sitakeerajale juba sitta ei keera![COLOR=blue]

Comment

Working...
                            X