Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

De fragmendid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

De fragmendid

Vabandan et esitan lolli küsimuse aga kuskilt ma kuulsin et arvutile tehakse windowsi seadistamisel de fragmente mida see peaks tähendama Ehk keegi selgitaks ära kui ültse sellist asja tehakse Ma ei teagi mis asi see on

Lihtne küsimus ärge pahandage

defragment tähendab seda, et faili tükikesed pannakse jälle järjekorda ja siis enam ei ole vaja faili lugedes pidevalt seda piki ketast kokku otsida.
    Defragmendi tegemine on kasulik ka niisama aeg-ajalt. Võtad vastaval kettaseadmel parema nupuga properties, sealt tools ja defragment now.

Comment

XP puhul on väga hea proge Diskeeper.Omab väga palju lisa funktsioone ja on üllatavalt kiire.Samas võib ta tööle panna ka kui miski muu programm töötab.Suurim eelis on see,et suudab paging faile defragmentida.Soovitan soojalt.

Comment

Mina soovitaks jällegi Raxco PerfectDisk'i - kiire ja tõhus. Diskeeper ajab registri sodi täis.
        Minu DIY blogi
        <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Pärast teed Ace Utitilitisega süsteemiregistri puhtaks
          Kevad- Till tõuseb ja hernes tahab keppi

Comment

Windowsil jah see probleem, linuskitel pidi failisüsteem olema selline, mis ei lase fragmenteerumisel tekkida vm (veidikene teemaarendust) :unsure:
            -

Comment

Originally posted by g2ngster@Apr 27 2005, 19:31
              Pärast teed Ace Utitilitisega süsteemiregistri puhtaks
              on sel progral ültse mingi täisversioon ka netis olemas kuskil kohas

Comment

nende nn registri puhastajatega tuleks väga ettevaatlik olla. Juhtumeid on liiga palju olnud, kui pärast seda kas süsteem lonkama jääb või üldse enam ei buudi.

to masterout: ÜLDSE kirjutatakse D-ga&#33; häbi&#33;

Comment

Working...
                X