Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

PCB joonestamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

PCB joonestamine

1) On kellelgi töötavat Circuit Maker 2000 koos patciga, mida saaks alla laadida,
    või CM2000 build7 'le patci, mis vabastaks prooviajast.

2) Kuidas oleks võimalik välja printida PCB joonist programmist EXPRESS PCB 'st
    sellisena, et taustale ei jääks fooni ega grid'i.

igasugune patchimine ja kräkkimine on illegaalne. Seepärast oled sellega omapäi ja siit mingit vastust ei leia!

digital, tarkvarafoorumi moderaator.

edit:
    expresspcb'st ei osanud mina ka seda pilti õieti kätte saada. Exportimine kas bmp'sse või dxf'i ei aidanud, prinitmisel tuli see hall taust ja grid ka kaasa. Seega kas siis lülitada grid välja, printscreenida asja ja siis seda printida (rastergraafika, läheb kindlasti koledaks) või siis mingi muu vieweriga või progega seda pcb-faili tarbida.

Comment

On ju selline programm nagu Eagle, mis on eraisikule täiesti vabaks kasutuseks.

Comment

Expresspcb variant: http://www.robotroom.com/PCB.html
        Eagle tundub väga ebameeldiv asi olevat. Olen seda üritanud umbes neli aastat korra aastas vähemalt. Samas olen kiirelt üsna hästi läbi saanud Proteli ja Orcadiga.
        On olemas veel vabavaraline Kicad prantslastelt ja veel ühe prantslase lausa prantsuse keelne nn.pcbcad mille nimi ei tule meelde .Vaatamata sellele et see on prantsuse keelne, on ta omandatav möne minutiga... Ja saab nagu töödki teha.
        Idanaabritel on olemas venestatud Sprint Layout pcb jaoks ja Splan skeemide jaoks Abacomilt vabavaraline.Need on ideaalsed programmid kodukasutajatele.
        Ise kasutan varianti et mingi gigasel vindijupil on venekeelne win95 koos nende programmidega.Muidugi on venelastel olemas CD lt töötav venekeelne winxp livecd aga seda varianti pcb joonistamiseks ei ole kasutanud.

Comment

Working...
        X