Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

cookies?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

cookies?

Tekkinud mul väike probleem, põhjustatud ilmselt sellest, et ma pole kuigi tark internetis surfaja. Nimelt olen ma ühe saidi kasutaja olnud juba pea aasta aega, aga nüüd hiljuti seda uuendati ja ei saa enam kuidagi vana parooliga sisse logida.
    Nimelt see koht kuhu sisestatakse kasutajanimi ja parool on veel kirjas NOTE: You need cookies enabled to log in! Mida see tähendab ja kustkohast ja kuidas ma COOKIEd enableda saan?

Tänud

Kui sa kasutad IE6 siis käib nii: seal üleval ribal (kus on FAIL jmd menüü võimalused) paremalt teine ning selle menüü kõige alumine option (mul on eestikeelne ja mul on interneti-suvandid) tuleb see avada ja sealt privacy, seal on see turvalisuse tase ja sealt saabki neid cookisid määrata. Segane jutt aga loodan et said aru.

Comment

Miks nii keeruliselt.
      Kui IE6 siis menüüst : Tools -> Internet Options -> sealt valid Privacy tabi ja ongi olemas.
      Kui FF siis menüüst: Tools -> Options -> Cookies (väikse plussmärgiga) ja siis näed ka kohta kuhu linnuke panna et küpsised arvutisse saavad.

Comment

Miskipärast arvan, et asi ei ole "küpsistes", vaevalt sa seda seadet muutnud oled kui sa ei teagi kuskohast muuta. Pigem võib olla midagi serveriga, näiteks nõutakse uuema versiooni laadimist või on su konto kustutatud vms.
        Aga võin ka vabalt eksida.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Aitähh sõbrad, proovin asjast jagu saada

Comment

Working...
          X