Mul on tavaline kaamera panasonic NV-VZ10! Mis juhet mul vaja on, et ma saaxin kaamerast video arvutissse, mida selleks veel vaja onp?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
film videokaamerast arvutisse
Collapse
X
-
Kui on analoogkaamera, on sul vaja TV-kaarti, või siis videosisendiga videokaarti (eksiteerib üldse sääraseid?) Lihtsam variant oleks laenata sõbra käest digikaamera ja sellega üle FireWire/USB2.0 video sisse lasta.
NB! Video salvestamiseks on vaja üsna kõvat masinat (mul Cel700@320RAM, see tuleb vaevu-vaevu toime) ja meeletult kõvakettaruumi. Pakkimata video 1 tund võtab ombes 13GB.Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)
-
Põhimõtteliselt hakkab seda kaamera ja arvuti asja järgmise nädala lõpp tegema! hetkel on minu kõvaketas tyhi 40Gb ja sõbra 20gb ning sõbra pill siis 1oooGhz. Aga ram nats vähe, aga üritame! Mõned küssad ka!Kas windows movie maker'iga annab asja pakkida pärast...?? Ja mis progedega olex asja lihtne sisse tirida? Ja mis juhet sinna on vaja? Kaameral on kaks auku audio ja video! ??? :
Comment
-
See juhe peab olema videokaardiga komplektis sest iga tootja teeb kaardipoolse otca omamoodi. Mul on nVidia kaart ja tal selline juhe mis lõppeb 2 RCA pistikuga. Ostsin poest pikenduskaabli ja oligi kõik. Audio otc läks muidugi helikaardi peale ja selle jaoks oli oma üleminekut vaja.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
nii tõstataks siis jälle selel teema pelae pikka vaikimist
Kas oleks võimalik sellist juhet kuskilt osta või saab seda ka kuidagi ise nikerdada.. siis oleks mu arvuti ja video probleem lahendatud...
My Webpage
Comment
-
Originally posted by siim86@Sep 25 2005, 10:00
nii tõstataks siis jälle selel teema pelae pikka vaikimist
Kas oleks võimalik sellist juhet kuskilt osta või saab seda ka kuidagi ise nikerdada.. siis oleks mu arvuti ja video probleem lahendatud...
My Webpage
Comment
-
Tahaks ka oma videokaamerast filmi arvutisse. Videokaameraks on Panasonic NV-GS17. Kaameral on olemas DV pesa ja USB pesa aga kaableid kaasas ei olnud. Mis ma peaks tegema, et video saaks arvutisse?
Võid ka kaamera USB pesa kasutada (ja mõistagi vastavat juhet), aga siis saad arvutisse viletsa kvaliteediga video...see pesa enamasti on selleks, et saaks videokaamerat veebikaamerana kasutada ja netis, nagu tead, pole heal pildikvaliteedil erilist mõtet.
Kui vajalikud sisendis ja juhtmed olemas, siis arvutisse video salvestamise programmiks sobib kasvõi Windows Movie Maker.
Comment
Comment