Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Javascript ei tööta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Javascript ei tööta

Internet Explorer'is ei tööta javascript lingid...
    olen proovinud juba ie'd uuesti installida, ei õnnestu (ei aita regedit'is 1st 0x kirjutamine);
    java virtual machine'i instalisin uuesti
    samuti platform'i
    soft on kõige uuem seega...
    hijackthis'iga uurisin...miski ple viltu

ja neile, kes akkavad soovitama mozillat vmaitiamisasjaiganes, siis seda, et kasutan ammu juba mozillat kuid seal ei saa paraku teha WinUpdate'i ja ei saa u-pop'ist lugusid kuulata...

alllo?

Comment

Originally posted by hYpNoTiZa@May 14 2005, 00:08
      alllo?
      väljavõte REEGLITEST:
      • ära mitte kunagi arva, et keegi on kohustatud sulle vastama. ei ole kohustatud.
        sa teenid vastuse välja, kui esitad olulise, huvitava, kaasamõtlema kiskuva küsimuse, mille lahendamine suurendab kogukonna teadmisi.
      • ära postita sisutühje kommentaare stiilis "mina ka[1]" ning "olen nõus". sellised "arvamused" ei anna foorumile midagi juurde ja ei huvita mitte kedagi.

[1] sisutühjaks kvalifitseerub ka "allo" ja "kas siis tõesti keegi ei tea"

vtl, moderaator
      GSM: 5039624

Comment

JavaScript != Java
        Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
        * Toitelüüdid
        * Kõlari kummilõdvik
        * Elekter
        * Kõrvad
        * Naabri närvid

Comment

Tegelikult tundub olema katki hoopis Windows Scripting. Installi uuesti. W2K ja WinXP jaoks saad selle siit:

Windows Script 5.6 for Windows 2000 and XP

Comment

Originally posted by vtl+May 14 2005, 02:05--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (vtl @ May 14 2005, 02:05)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-hYpNoTiZa@May 14 2005, 00:08
            alllo?
            väljavõte REEGLITEST:
            • ära mitte kunagi arva, et keegi on kohustatud sulle vastama. ei ole kohustatud.
              sa teenid vastuse välja, kui esitad olulise, huvitava, kaasamõtlema kiskuva küsimuse, mille lahendamine suurendab kogukonna teadmisi.
            • ära postita sisutühje kommentaare stiilis "mina ka[1]" ning "olen nõus". sellised "arvamused" ei anna foorumile midagi juurde ja ei huvita mitte kedagi.
            [1] sisutühjaks kvalifitseerub ka "allo" ja "kas siis tõesti keegi ei tea"

vtl, moderaator [/b][/quote]
            vabandan...

ja tänan, Elar, proovin&#33;

Comment

ie seaded on korras? tools -> internet options ja siis torgi sealt kus võimalik default nuppu.

Comment

Originally posted by digital@May 14 2005, 22:27
                ie seaded on korras? tools -> internet options ja siis torgi sealt kus võimalik default nuppu.
                java paneel läbi käidud....samuti ie options....
                isegi regedit&#39;i kammisin läbi...kõik olex justkui OK...aga vut ei ole...

ja see scripten.exe...avastasin, et olin seda juba proovinud...no help...
                tänud, aga ikkagi tahax korda saada...

Comment

Working...
                X