Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Format C:

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kusjuures hea mõte oleks wpa.dbl ja wpa.bak failidest koopia tegemine. Siis ei ole vaja enam teist korda aktiveerida üle neti, mõnikord võib sellega natu jama olla. Lihtsalt kopeerid need kuskile flopile, põletad plaadile, upid netti või päästad mingil muul viisil. Ja pärast siis buudid safe mode'sse ja taastad.
    täpsemalt näiteks siit http://netsecurity.about.com/od/windowsxp/...qtwinxp0829.htm

Comment

Hmm...
      Ja millest ma sellega pääsen? Mida see aktiveerimine üle neti endast kujutab? Mis andmeid ma sinna sisestama peaksin? Ma arvan et CD Key tuleb vist ikka windowsi installi käigus sisestada.

Comment

Mnjaa ... kui aktiveerimist ei küsi, siis pirawin sul :P Kui teha clean install õige plaadiga, siis hakkab sul jooksma 30 päevane aktiveerimine. Sellest saab siis mööda kas crackides või õige seriali omamisel. Tihtipeale ei aita isegi originaali omamine, sest microsoftis kirjas et see on aktiveeritud ja öeldakse, et mis jama sa siin üritad ja oledki mööda prset saanud. Mul koolis terve klassiga selline jama olnud, kõigil litsents olemas aga krt ei lase aktiveerida, sest enne oli juba aktiveeritud. seal muidugi võisid muud jamad ka olla aga jah, jamasid VÕIB tekkida, ei pruugi aga tõenäosus on olemas. Üldiselt mingi cracki kasutamine on lihtsaim minu arust, litsentsid jne asjad on olemas, seega eriti probleeme ei tohiks tekkida
        -

Comment

No, serial mul igatahes olemas.
          Igaks juhuks vist tuleb teha nendest aktiveerimis failidest koopia

Comment

Jamad aktiveerimisega tulevad tavaliselt sellest, et microsoft laseb ühe võtmega teha kuni 3 riistvaralist muudatust ja pärast seda enam ei saa aktiveerida. Kui nüüd keegi on selle võtme maha kirjutanud ja ise ka installinud, siis võibki olla jama.
            Teine asi on selles, et arvutifirmad teevad tavaliselt lihtsalt ketastest koopiaid ja siis jääb mingi teise masina cd-kay'ga asi aktiveerituks. Kui nüüd midagi riistvaraga teha nii, et on vaja uut aktiveerimist, siis muidugi ei saa seda enam teha, sest selle võtmega on liiga palju riistvaralist muudatust tehtud. Siis tuleb võtta see helistamise võimalus sealt, järgmisel lehel tekib võimalus cd-kay ära vahetada. Sinna paned oma õige võtme ja asi korras.

Elektrikule hoiatus: Siin ei propageerita piraatlust ega juhendata sellel teemal. Seepärast kustutan tema postituse ära.

SP kohta veel niipalju, et igaüks ise teab, millega riskib. Kuid ilma kõigi uuemate turvapaikadeta (sh SP) on windows ikka neetud auklik. Niigi on nende paikade väljastamine ainult kord kuus ja kahe uuenduse vahel võib olla masin mingitele väga uutele just avastatud exploitidele haavatav. Seepärast on tungiv soovitus ikka kõiki uuendusi ja SP'sid peal hoida. (Muidugi need, kellel on piraaditud corporate edition, mis on installitud 641 või 642 seeria võtmega, on see kinni keeratud).

Comment

hetkel saan siis nii aru, et kui tekib aktiveerimisega probleeme, siis kui need failid ära vahetada peaks asi korras olema?

Comment

Working...
              X