Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

klavjatuuri keel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

klavjatuuri keel

kuidas ma saaks nii panna et ma ei peaks enam kaveri keelt muutma mul all nurgas märk En või Et ja pean pidevalt neid vahetama et Et ette saada ja täpitähti kasutada kui kuhugi neti lehele lähen siis vahetab ise En peale...
    Olen kõike proovinud aga ei ole siiani saanud kudagi??

mis opsüs? Tavaliselt aitab default'i keeramine eesti keele peale; mõnel juhul tuleb ka inglise keel täitsa ära kustutada.

Comment

Kas Sul ka interneti bauseris texti kodeeringu alt Western`i peal? Võib- olla aitab ka see, kui seal mingise muu peal, kuigi see ainult oletus.
      Windowsis muuda kõik religioonid ja kellad eesti peale.

Comment

Mul oli sama jama vahepeal. Pane default'iks estonia, ja siis peaks jääma kah.
        Ja kui ei jää, siis tao talle seda eestikeelt niikaua ette, kuni jääb.

Comment

mingil windowsil oli vaja teine valik ära koristada, ainult siis jäi eesti esimeseks. äkki võis see mingi 98 variant olla, millel installi ajal eesti keelt ei pandud?

Comment

Originally posted by digital@May 16 2005, 23:53
            mingil windowsil oli vaja teine valik ära koristada, ainult siis jäi eesti esimeseks. äkki võis see mingi 98 variant olla, millel installi ajal eesti keelt ei pandud?
            piisab sellest kui vajutada Set Default ja siis muudab ka eesti keelseks peale restarti. Omaette ooper on seda panna ka command line'i, siis peab vastavaid ridu kopeerima igale poole.
            -

Comment

Working...
            X