elioni mehed käisid panid netti sisse ja andsid ruuteri nimega ZyXEL 660H. Ma kohe suurest uudishimust tuunima seda, telnetiga. Proovisin siis webi konfiguraatorit käima saada, panin sealt kuskilt enable, ja proovin siis, küsib kasutajanime ja passwordi. Vaatasin uuesti telnetist kõiki seadeid ja proovisin igale poole passwordi sisse kirjutada. Jõudsin sinnamaani kus oli midagi linuxi konsooli sarnast ja kust sai mingi käsuga passwordi muuta. Muutsin siis ära a näpp vääratas vist ja siis hiljem ma ei pääsend telnetiga ka sisse, juu see password oligi telneti oma. Nii et mida ma nüüd tegema peaks? Ruudib küll praegu aga tahaks vahest softi ka uuendada, aga ei saa ju sest kõik blokitud telnet, webconf ja ftp oli üldse enablemata. Kuskilt nägin et aparaadi sees selline 5 klemmine pistik, et serial liidese jaoks, kas selle kaudu oleks võimalik resettida?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
zyxeli ruuteriga jama
Collapse
X
-
zyxeli karpide buutloaderite kohta muidu on üht-teist HV foorumisse kirjutatud, seal mõned flashisid nokia adsm modemi karpidele zyxeli ruutri firmwaret peale.
Näiteks see teema.
http://www.hinnavaatlus.ee/phorum/viewtopi...ght=nokia+zyxel
Comment
Comment