Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
võix öelda et rumal kysimus, aga ex igayx tutvub asjadega omal ajal ja isemoodi!
rumal sellepärast et kõik oleneb ju konkreetsest emaplaadist ja prosest!
mul Abit NF7 emaplaat ja AMD Duron prose ning luban NF7 tempiks max 35C ja Duron 55C!
reaalne töötemp on loomulikult madalam (NF7 on hetkel 21C ja Duron vähe klokitult 37C)
samas tean et vanemad Pentiumid ei tõsta oma temperatuuri yle 30C isegi ilma jahutuseta ning näiteks sempron töötab ilusti ka 60C juures ja jääb veel ruumi kuumeneda.
anna täpsemad andmed siis saad ka täpsemad vastused või kasuta google.com'i või vähemalt neti.ee'd
timofeje,... celeroni klokkida...hmm, on küll tast kasu. JUHUL KUI võtad klokiga kaasa ka mälu... sammuti annab ta klokiga tiba paremaid tulemusi.. aitab vb mõnest tõksust lahti saada ja arvuti tiba kiiremini tööle saada... aga temp?...on hea.. kui sul on kinnine kast ja tahad ikka natukene rohkem klokkida lisa vent korpusesse... et oleks õhuvool piisav
sitakeerajale juba sitta ei keera![COLOR=blue]
Originally posted by mario89@Jun 5 2005, 16:20 emaplaadi kohta infi ei viitsind otsida aga proseks on 2 Ghz celeron keskmine temp praegu muidu 30- 36 kraadi ?
mul muidu küsimus selles et kui ma clockiks teda nati kas oleks vaja lisa vendikat ja kui palju tohiks 2 Ghz celeronil olla max temp ?
celeron suht jama jah jõudlus väike.mul samuti celeron ja kiita ta pole...
nooo ega ta nii jama asi ka ei ole !!! loevad ikka muud asjad ka !
ning nüüd mul asi teada palju minu 2 ghz võib olla max temp jne !
Comment