Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

CD-ROMi jagamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

CD-ROMi jagamine

Teema järgnev , mul on ühes toas kaks arvutit , need on ristkaabliga ühendatud . ühel on CD-RW/DVD-R teisel on ainult CD-ROM , kui ma taha sellesse arvutisse miskit panna DVD-lt kus on ainult cd rom siis pean selle tema arvuitisse kopeerima kõigepealt, siis saan alles installida. aga kuidas oleks mul voimalik jagada esimese arvuti DVD-ROM'i nii et saaksin teisest arvutist seda kasutada nagu oma arvuti ketast , asi töötaks ikka üle võrgu aga oleks ju mugavam :P ....

tänud neile kes abi oskavad pakkuda .
    Me elame vaid korra ja siis ka vaid iseendale.

Windows Explorer -> Tools -> Map network drive...

Comment

kõigepealt sharing. teed parema nupuga klõpsu seadmel my computeris, sealt sharing ja jagad seadme välja. Pärast siis kasutad kas \\teisemasinanimi\seadmenimi või mäpid selle kohe mingi ketta alla ära: parem klõps network neighbourhoodil või xp's start menüüs oleval network connections'il ja siis map network drive.

Comment

tänud igati toeka abi eest asi töötab kenasti

keegi voiks selle teema lukku panna nüüd

Comment

Siin foorumis ei panda teemasid lukku - kui keegi kunagi hiljem tahab sama teema uuesti üles võtta, siis ei ole vaja seda ju keelata.

Comment

ok egas minagi keela eks ma ise ka loe teiste vanu asju ja vahel küsin juurde . igatahes edu kõigile siin!!!!

Comment

Working...
            X