Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

error ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

error ?

mul on selline probla ,et tõmbasin yhe mängu aga kui ma tahan seda installima hakata siis lööb sellise kirja ette SETUP.exe is not valid win 32 application.Et mis nagu tegema peaks et see istallima hakkaks

Mul oli ühe teise progega sama lugu. Huvitaval kombel aitas installeri kopeerimine juurkataloogi.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Installer ehk setup.exe vigane, kas siis viiruse või muu jama tõttu.

Comment

Võibolla on tegemist liiga pikas teerajas? Seetõttu felch'i soovitus kasulik proovida.

Comment

Kuhu kataloogi?Mul on sellega nii et sain GTa San Andrease ja see on iso fail.Panin selle alchol 120%'i ja sis läksin virtual cd peale ja vajutasin setup.exe ja lõi selle ette ,siis pakkisin selle iso faili lahti ja sama lugu ,et kas seda parandada saab kuidagi ma tahaks ikka seda mängu proovida.

Comment

mis os ja graafika?

Comment

kui see veateade tuleb, siis ikka tõenäoliselt on fail kannatada saanud.
              Teeks nii, et piraatlust siin ei propageeri ja kes sellega tegeleda tahab, see teeb seda üksi kodus pimeda kardina taga. Teema kinni.

Comment

Working...
              X