Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Laptopile Windowsi install :O

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Laptopile Windowsi install :O

Selline jama et laptop IBM t23 on windows otseses mõttes P..ses
    Ei lähe tööle ütleb üks fail puudu ja reinstalli windows,seal oli peal windows home edition
    Tahaks peale panna pro,cd on olemeas aga laptopil pol floppy seadet,seaa on ainult CD rom,,,,aga kas mitte floppiseadet ka vaja pole nagu tavaarvutl.....AIDAKE

hehh, muide mul ka selline C ketta ormaatimine täna plaanis mul endal on IBM A20m. Minul küll Floppy disketti vaja pole. Iseasi kas see CD kust seda insetallid seda ei küsi. Muidu on nii, et BIOS-sis tuleb ära muuta rebootimise järjekord, paned kõige esimeseks CD lugemise, ja siis hakkabki sealt installima. Vähemal mul on nii.

Head Katsetamist !

Comment

Ma olen korra niimoodi jagu saanud, et tassisin teisest arvutist puuduoleva faili ja vunkas.
      Ja milleks floppyt vaja läheks.. bootable cd (mida orikas XP kindlasti on) peaks kärama küll. Kui pole just nii lame masin, et ainult floppy pealt boodib ja seda muuta ei saa.
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Nojah aga ma ei saa seda faili t]mmata kuna ta ei ütle nimegi,ütleb et 1 fail puudu,,,
        Aga kuidas ma vana xp enne maha saan ,et siis uus peale panna

Comment

lähed MS-DOS-si kirjutad format c: ja enter ja siis ootad mingi pool tundi ja ongi kõvaketas tühi. Kui sa ei teadnud kuidas kõvaketast formattida on targem arvuti kellegi juurde viia kes seda paremini jagab, seal võib veel mingeid seikasid tekkida kus võid hätta jääda.

Head katsetamist

Comment

kõigepealt tuleks nac biosi kolada ja panna esimeseks boot kettaks cd-rom ja siis see pro plaat sisse ja arvutile resa .....siis boodib xp laadiga ennast üles ja siis saad juba edasi toimetada ...kõik peaks xp puhul must valgelt kirjas olema ..ainult loe ja vajuta õigeid nuppe ...edu :P

Comment

tnx abi eest,]htu proovin
              Osta ei taha keegi seda w,4,9k
              }htu raagin kas sain hakkama

Comment

Originally posted by Trinitron@Jun 12 2005, 11:29
                lähed MS-DOS-si kirjutad format c: ja enter ja siis ootad mingi pool tundi ja ongi kõvaketas tühi. Kui sa ei teadnud kuidas kõvaketast formattida on targem arvuti kellegi juurde viia kes seda paremini jagab, seal võib veel mingeid seikasid tekkida kus võid hätta jääda.

Head katsetamist
                Seal ees on kirji f1 l'heb biosi ja siis f12 l'heb sinna ms dossi voi mis klahviga

Comment

pole sul mingit dossi vaja. Seda enam, et tõenäoliselt on xp installitud ntfs otsa ja seda dossi format ei formati. Kõik vajalik on xp plaadil, see oskab ka partitsioonidega tegutseda ja formattida. Plaat sisse, buudid sealt ja siis formatid üle kui setupis selle koht tuleb. Igaks juhuks võiks partitsiooni ära kustutada ja uuesti teha.
                  WinXP home ja pro'l kodukasutaja jaoks vahet pole (kuigi mõned millegipärast arvavad, et pro on palju shefim vms... tegelt sama asi kõik). Erinevus on see, et home'st on kõik domeenidega võrgus olemise värk ära nülitud (tsentraliseeritud võrgu loginid jne), kuid seda niikuinii kodus kasutada ei saa. Seega pole mõtet pro'd panna, seda enam et see oleks piraatimine.

Comment

aga ma tyahaks vana maha votta,sest mul on orginaal w 98 cd...

Comment

no ja formatid windows xp setupis ketta ära. win98 plaat ei puutu winxp installimisel üldse asjasse.

Comment

Asi sellels et tahan peale panna windows 98 mitte xp....ja kuidas am saaksin maha vana windowsi,mul pole xp plaati enam,koer tegi t...a sistaks
                        selles as ongi,peale oskan panna aga ana maha ei oska votta :P,

Comment

siis toimi nii : buudi win 98 plaadiga masin üles koos cd.romi toetusega ....kui üles booditud siis mingi ketta pealt pead saama kui kirjutad f-disk commandisse ...siis ilmub proge millega kõigepealt kustutad kõik eksisteerivad partitsioonid ja siis lood uue win 98le (fat 32) partitsiooni .....teed resa ...boodid masina uuesti üles ...siis formattid ketta ja siis uuesti booodid ja installid win 98 ..selline pekas olema asjade käik ... edu

Comment

fdisk .... see on õige käsk :P

Comment

asi selles pane sinna menuuse et boot fro, cd rom ,,samaaeg cdromis on win 98 plaata ei tee midagi tuleb must pilt ette ja koik,kuigipanin nortoni viiruse ja panin peet cdrom siis scannis

Comment

Working...
                              X