Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kas on võimalik winowsi keelt muuta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kas on võimalik winowsi keelt muuta

Mure selline,et win on soome keelne kuid soome keelest ei jaga eriti midagi.Mul Windows 95.
    Kas windowsi keelt on võimalik muuta,ilma reinstallimiseta.

Ei ole.

Comment

On, aga algajale ei soovita. Tuleb hunnik faile (mida ma loomulikult ei mäleta) üle lasta ja saabki. Olen nii venestatud windowsi inglistanud.
      Registrit ja ini faile ei ole soofitav torkida. Draivereid samuti.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Samas inglise keelset XPd eestikeelseks sai mingisuguse estlang.msi või midagtaolist nimelise failiga. MLi arvutis oli see fail draiverite kataloogis olemas. Kuid venekeelsele Xple see peale ei läinud :angry:
        Maailm oleks puhas ja süüta
        kui poleks õllejogurtit
        - Õ.Õ.

Comment

Kahju.Ega kellelgi inliskeelse win 95 või win 98 plaati pole müüa sümboolse hinna eest.

Comment

Ühe Koidula eest saad Arvutiaidast.
            Ma ei tea kui sümboolne see on aga tundub küll väike hind.

Comment

Mul omal mingi plaat muudab winXp eestikeelseks Aga kui tahad või sle pakkuda win98FE, win95, win3.11, win.3.1 jne...

Comment

praegu on olemas xp eraldi kelepaketid microsofti kodulehel(vaja enne SP1 ja siis tõmbad keelepaketi,seal isegi eesti keel olemas).
                vaja pisut otsimist microsofti lehel, äkki isegi kuulub win 95 mõni keelepakett/update.
                tel 53729764

Comment

Working...
                X