Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleem videokaardiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem videokaardiga

Probleem siis nimelt selles,et keset mängimist tuleb alati kuskilt otsats restart sisse :unsure: ja seda juba sellest ajast saati,kui arvuti ostetud sai,möödas on umbes aasta.
    Oskab keegi öelda kas asi võib driverites olla või hoopis milleski muus?

Nii on raske öelda, probleem võib olla väga mitmes kohas. Võib olla asi ka nõrgas toiteplokis, kui ta lihtsalt restardi teeb ilma midagi küsimata mängimisel(siis võtab videokaart palju rohkem voolu). Samas võib tõesti videokaart vigane olla. Äkki täpsustaksid ka oma arvuti komponente?

Comment

Igaks juhuks sikuta omale programm nimega Speedfan ja vaata prose temperatuur üle.
      Kuna mängudes on prose enamasti full-loadis, siis võib iseenesliku restardi põhjuseks olla just prose ülekuumenemine.
      Kui jõud on taga, lendab ka kana mesipuusse.

Comment

kui on ATI kaart, siis soovitan settingutest riistvaralise kiirenduse maha võtta, oli omal sarnane probleem ati kaardiga.
        teine asi - ülekuumenemime, protsessor lülitab automaatselt enda kaitsmiseks välja,kui temp liiga kuum.
        tel 53729764

Comment

Ei ole ATI kaart vaid Geforce FX 5200 128 MB
          Ja avastasin ka selle,et osasid mänge mängides neid restardi probleeme ei esine
          Varem juhtus ka sellist asja,et netis windows mediaplayeriga videot vaadates tul vahel restart sisse,nüüd seda enam juhtunud pole.
          Kui algul ise arvasin,et probleem on selles,et mul on videokaardi settingute alt settingud nii kõrgeks pandud(Brightness jne-kuna mul oli vana monitor,mille pilt oli väga tume)siis nüüd oman juba uut korralikku monitori,kuid näiteks Fifa 2005 mängides tuleb ikka peale ühte või kahte mängitud mängu restart sisse :angry:
          Kas probleem ei või ka selles olla,et mul kõvakas teeb vahel mingi raksu läbi,tundub et bad sector vms..
          Ette tänades.

Comment

ma ei saa aru miks sa KOHE probleemide esinemisel garantiisse ei pöördunud? imo enda viga et nüüd jupsib :angry:
            Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
            * Toitelüüdid
            * Kõlari kummilõdvik
            * Elekter
            * Kõrvad
            * Naabri närvid

Comment

Originally posted by v6sa@Jul 6 2005, 13:31
              ma ei saa aru miks sa KOHE probleemide esinemisel garantiisse ei pöördunud? imo enda viga et nüüd jupsib :angry:
              Kuna ma algselt seda viga ei märganud(Alles mingi pool aastat hiljem sain aru),siis ei olnud mul ka põhjust seda garantiisse viia..

Comment

huvitav et mul oli ka kunagi geforce 4 titanium ja samuti jubis just fifa mäng .....teistega oli nagu ok ......ilmselt asi draiverites kuskil sest hiljem kui sai asja tiba uuendatud nii directx-i koha pealt kui ka draiverite ja ka emaplaadi bios sai vahetatud , siis viga kadus . ....kurat teab kuhu

Comment

Originally posted by haistag@Jul 6 2005, 13:38
                  huvitav et mul oli ka kunagi geforce 4 titanium ja samuti jubis just fifa mäng .....teistega oli nagu ok ......ilmselt asi draiverites kuskil sest hiljem kui sai asja tiba uuendatud nii directx-i koha pealt kui ka draiverite ja ka emaplaadi bios sai vahetatud , siis viga kadus . ....kurat teab kuhu
                  Samamoodi jupsisid mul Fifa 2002 ja World Cup

Comment

Working...
                  X