Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

No Kia m5122 (oli:Nokia m1122)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

No Kia m5122 (oli:Nokia m1122)

On siis selline junn laua peal ja tahaks kontrolli omada selle üle. Elionist nagu ikka saadetakse väga pikalt sellise jutu peale ja pakutakse enda tehnikut, et see teeb mis tahad ja pärast peab jälle kutsuma, kui confi tahad muuta.
    Weebiliides on keelatud, kuda sellele ligi saab? on keegi teind sellist asja kunagi? Mingi CLI auk on ka olemas, tolle kaudu kuidagi? Kas saab kuidagi resettida Defaulti? Peaks ju pääsema ilma mingite kivijootmiste ja naljadeta?
    -

Proovi, kas selle järgi õnnestub:
    http://www.hot.ee/sucksbigtime/files...rd%20reset.txt

Comment

kõige pealt pean leidma CLI kabla kuskilt.
      -

Comment

No, eks see tuleb ikka ise teha:

http://www.hot.ee/sucksbigtime/files/CLIcable.txt

Comment

Originally posted by Deus@Jul 6 2005, 16:23
          On siis selline junn laua peal ja tahaks kontrolli omada selle üle. Elionist nagu ikka saadetakse väga pikalt sellise jutu peale ja pakutakse enda tehnikut, et see teeb mis tahad ja pärast peab jälle kutsuma, kui confi tahad muuta...
          on siis üks asutuse auto meie hoovi peal ja tahaks kontrolli omada selle üle. omanik nagu ikka saadab väga pikalt sellise jutu peale ja pakub vajadusel enda autojuhti, et see sõidutab kuhu tahad...
          aga tahaks ikka autosse sisse saada. kuidagi peab ju saama ka ilma klaase lõhkumata ja lukke vahetamata.

ehk teiste sõnadega, osta see ruuter välja ja konfi palju tahad. see ei ole tänapäeval enam nii kallis, et ei jaksaks.

tead, miks need ruuterid elionil parooli all on? klientide kiusamiseks? ei. just selliste inimeste eest kaitseks, kes tahavad "kontrolli omada", aga ei ole suutelised googlest isegi manuali üles otsida (kus kõik see inff kirjas).

üks tuttav ka nuias elioni tehniku käest ruuteri parooli ja tulemus oli see, et ma käisin pärst seda kolm korda tuksikeeratud konffi taastamas.

lõpetuseks tsitaat REEGLITEST:
          " ära küsi avalikus foorumis, kuidas seadust rikkuda, kräkkida, piraatida jms.
          kui sa sellise asjaga tegeleda tahad, tee seda omal käel ja omal vastutusel ning sa oled imbetsill, kui sa palud selleks teiste abi;"

ülalkirjeldatud tegevus kvalifitseerub küll seaduserikkumiseks
          karistusseadustiku § 217. Arvuti, arvutisüsteemi ja arvutivõrgu ebaseaduslik kasutamine lg.1 räägib:
          "Arvuti, arvutisüsteemi või arvutivõrgu ebaseadusliku kasutamise eest koodi, salasõna või muu kaitsevahendi kõrvaldamise teel - karistatakse rahalise karistusega."
          GSM: 5039624

Comment

to vtl: see ongi välja ostetud aga ikka ei anta paroole!!! Mingit seaduserikkumist siin ei olekski, ideeliselt võib ju koheselt teise ruuteri osta, Buffalo ntx, mis saab selle ülesandega ilusti hakkama aga krt kui on ruuter välja ostetud, siis mina aru ei saa, miks ei anta paroole kaasa, see juba on Kliendi kiusamine! :angry:

EDIT: Sinu näitele tuginedes olen mina autoomanik ja müügimees ei anna mulle immo koodi vaid tuleb raha eest seda ise toksima!
            -

Comment

Originally posted by Deus@Jul 6 2005, 23:30
              to vtl: see ongi välja ostetud aga ikka ei anta paroole!!! Mingit seaduserikkumist siin ei olekski, ideeliselt võib ju koheselt teise ruuteri osta, Buffalo ntx, mis saab selle ülesandega ilusti hakkama aga krt kui on ruuter välja ostetud, siis mina aru ei saa, miks ei anta paroole kaasa, see juba on Kliendi kiusamine! :angry:

EDIT: Sinu näitele tuginedes olen mina autoomanik ja müügimees ei anna mulle immo koodi vaid tuleb raha eest seda ise toksima!
              sorry, aga ma ei usu seda juttu hästi. elion reeglina ei müü kliendi kasutuses olnud seadmeid, vaid annab väljaostu korral uue pilli (millel on default password).

kui tõesti tegu elioni käest väljaostetud ja parooli all oleva seadmega, siis mina otsiks abi elionist, mitte siit. juba põhimõtte pärast.

Comment

elionilt abi otsitud, nemad ütlesid et 300 eeq tund ja saadavad tehniku, kes vajaliku konfi ära teeb, mitte ei taha see asi istuda. See on väljaostetud modem. Ma olen isiklikult 2 modemit juba otnud ja keegi pole andnud mulle mingeid paroole. Lepingud ja kõik on olemas mis näitavad et ma olen selle modemi omanik! Kui ma ükskord valgamaale taas jõuan, siis sinu südamerahuks võin paberid digitaliseerida.

Anyway CLI kabla olemas aga ikka ei kuidagi saa ligi sellele masinale
                -

Comment

Originally posted by Deus+Jul 7 2005, 14:08--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Deus &#064; Jul 7 2005, 14:08)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>elionilt abi otsitud, nemad ütlesid et 300 eeq tund ja saadavad tehniku, kes vajaliku konfi ära teeb, mitte ei taha see asi istuda. See on väljaostetud modem. Ma olen isiklikult 2 modemit juba otnud ja keegi pole andnud mulle mingeid paroole...[/b]

sellisel juhul tähitud kiri nii elioni kui koopia tarbijakaitsesse, milles soovid koos modemiga parooli(de) üleandmist. sellele nad *peavad* vastama.

<!--QuoteBegin-Deus
                  @Jul 7 2005, 14:08
                  Lepingud ja kõik on olemas mis näitavad et ma olen selle modemi omanik&#33; Kui ma ükskord valgamaale taas jõuan, siis sinu südamerahuks võin paberid digitaliseerida.[/quote]

minule pole neid vaja digitaliseerida. saada parem elionile.

Comment

Kah hea mõte see tarbijakaitse Tänud selle idee eest, järgmine kord teengi nii :P

Praegu suured tänud Elarile, sain modemisse sisse ja nüüd leiutan oma jõududega edasi, kuda webadmin sisse lülida ning DHCP tööle ajada
                    -

Comment

Avastades konsoolist et tegu pole mitte m1122&#39;ga vaid m5122&#39;ga, siis on nüüd mõistatamist küllaga. Weebiliidesele ligi saades sai väga kiirelt selgeks, et see asi mitte ei suuda ise ühendust valida.
                      -

Comment

Working...
                      X