Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

usb->com->pic ühenduse tööle saamise probleem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

usb->com->pic ühenduse tööle saamise probleem

Mul on 1 usb-com kaabel, mis töötab mulle tundub ainnult usb 1.1'ga. kuna aga seda arvuti eriti ei kasuta ja kasutan hoopis läptoppi(kus on seda kaablit rohkem vaja ka), siis tahaks teada, kuidas saada usb 2.0'ist 1.1? kõige parem oleks nii,kui lihtsalt laseks mingi draiveri peale, kuid kui nii ei saa, siis kuidas saaks? uut kaablit ei tahaks ka usta, sest need on suhteliselt kallivõitu. Kas saab midagi teha?

usb 2.0 on backwards kompatiibel 1.1-ga st kui topid usb 1.1 kompatiibel asja usb 2.0 pistikusse siis kõik töötab
    Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
    * Toitelüüdid
    * Kõlari kummilõdvik
    * Elekter
    * Kõrvad
    * Naabri närvid

Comment

no aga minul ei tööta misgi pärast <_<

Comment

Peaks tõesti töötama ka 1.1-ga. Kui ei siis ilmselt mingi konverteri kivi kiiks (ehk siis midagi pole parata). Kui saad kivi nime välja uurida, otsi netist natuke. Ehk on keegi mingi lahenduse välja mõelnud.
        Või osta FT232BM kivi (120 raha) ja tee konverter ise. See töötab kindlasti&#33;
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

oeh. igate pidi jama tunne on. kuidagi asja korda ei saa. tuleb vist proovida uut kaablit. Tean et tevalos myyakse aga kas seal seda proovida ka annab? kui võtan läpa kaasa, panen juhtme vahele ja vaatan , kas töötab, et kui ei, siis ei hakka ostmagi.

Comment

aga kas üks pisike amplifikatsioon ei võiks aidata?
            ja kas see skeem töötab yldse?

Comment

See skeem on õige küll, aga tegu on RS232 <-> TTL konverteri/võimendaja/millega iganes, ega sa sellega COM <-> USB konverterit ometigi teha ei taha?

Comment

eiei see on com<>com amp millega ma oma nõrgad signaalid kõvemaks teen

Comment

232 kivid on ka inverterid, mitte lihtsalt võimendajad. Kui RS232 signaal on +12V, siis see on tegelikult &#39;0&#39; bit.
                  Sellest skeemist sul abi pole.

Comment

aga kui ma inverteerin seda asja veelkord?

või äkki on mingi muu kivi, millega seda asja teha.

Comment

oskab keegi äkki öelda, millega saaks invertida seda asja uuesti, et tuleks tagasi õige signaal? kas tavaline inverter kivi suudab sellega hakkama saada? või on vaja midagi võimsamat (nt kiired transistorid)

amp. läheb siis usb->com converteri ja selle skeemi vahele võimendama kahepoolselt neid signaale ilma inverteerimatta

see skeem sellel skeemil on minu pic(axe) programmaator

Comment

Working...
                      X