Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleemid, ehk on targemaid ...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleemid, ehk on targemaid ...

1) ostsin Arita DVD-R 4x 4,7GB mis on täis. WinOnVD 5 üteb et sela on 300 MB vaba ruumi , roxio Easy CD creator ütleb et seal on kirjutatud üx data trac suurusega umbes 4400 Mb ja kirjutamis adress puudub ehk plaat on lõpetatud.

2) Kust ma tean mis korpused sobivad milliste emaplaatidega voi on sela miskid suure standardid?

3) Mis firma DVD toorikud te üldse soovitate?

4) Mis asi on windowsis CFTMON , kas voin selle maha tappa?

5) Olen kuulnud et mingi jama pidi olema kui DVD+R jätkata ja pooleli jättta . oskate komenteerida?

6) Mis moodi ma oma TV out värki seadista , lasen RC kaabliga pildi telekasse , pilt vireleb desktopi kirju ei näe lugeda aga filmi vaatab siis on normaalne , subtiiter ja film ise nurmaalne aga miskit texti ei näe arvutist muiud lugeda kui miskid menüüd lahti teed...

7) Ostsin DVD kirjutaja NEC ND-3520A aga ei leia netist talle draivereid , oskab keegi aidata ? windows võttis omks küll aga jh vb aitab ka draiverite uuendus sest Roxio Easy CD Creator ütles mulle et mul pole arvutis ühtegi dvd kirjutajjat.

oskab keegi abi pakkuda
    Me elame vaid korra ja siis ka vaid iseendale.

1) milles probleem seisneb?
    2)enamasti kõik emaplaadid on ühe suurusega ja sobivad igasse korpusesse(kui see just igivana, mõne teise masina nagu MAC oma pole ja kui see pole ise tehtud)
    3)ei oska öelda, ei kasuta, aga tavaliselt, mida kallim, seda parem.
    4)võid eemaldada,on osa microsoft office-st, tegeleb erinevate keeltega(peaks olema Language Bar)
    5)-
    6)- targemad teavad
    7)arvatavasti talle polegi siis drivereid tehtud, proovi mõne teise tarkvaraga(nt Nero)
    8)Kasuta GOOGLET,pooltele küsimustele saad vastuse sealt
    tel 53729764

Comment

2) Praegusel ajal on (peaaegu) kõik PC x86 arhitektuuri kastid, emad ja toitekad ATX tüüpi. Vanem tüüp on AT ja need jupid ei istu kokku ATX omadega. Inteli initsiatiivil on tuleviku muusika BTX, kuid minuteada see veel standard ei ole.

3) Ma ei tea kas Platinum DVD toorikuid teeb aga Platinumi CD toorikud on küll täielik p**k - see oleks siis see mida ma *ei* soovita (Isiklik kogemus).

6) Nii ta ongi. Mul s-video kaabliga samamoodi. Filmi saab vaadata aga tekste eriti välja ei loe. Monitori asendajaks telekat küll ei taha (Kui siis vähe uuem LCD (või Plasma või OLED) HDTV variant)

Comment

toorikuga probleem selles et kõik kirjutamis proged räägivad et see on täis ja sinna kirjutada midagi ei saa. kuid sinna pole midagi kirjutatud.

ja dvd kirjutajaga oligi softi probleem ueemat softi oli vaja

tänud igatahes

ja kas keegi oskab muidu öelda mis tyypi on minu emaplaat siis

intel vana jama

gigabyte GA-6WMMC7

tänapäeval ei näita hind ka , sest nag juba ammu toodetaxe cd toorikuid et algul tehakse ütleme saksas kvaliteet on hea , nimi olemas minekut on , viiakse toomine üle taiwaani ja kvaliteet langeb voi hakatakse lihtsalt miskit jamast neid tegema .

Comment

gigabyte GA-6WMMC7 == (Micro) ATX

Comment

Kirjutamiseks kasuta Nero't.
            Minul oma DVD kirjutajale polnud nagu mingeid draivereid vaja, pistsin sisse ja toimib.
            Nec ND3520A.

Platinumi CD toorikute kohta on minul vastupidiselt ühele eelpostitajale ainult kiidusõnu öelda. 3 aasta jooksul pole veel ükski andmeid ära kaotanud ega muid jamasid juhtunud.
            Kasutan ka praegu Platinumi DVD toorikuid.
            Kui plaate ilusti hoiad, ei juhtu nendega midagi. Ära laena välja, ära jäta ilma karbita vedelema, siis on kõik OK.

Osad DVD-toorikud on ainult üheks sessiooniks. See tähendab, et lubab ehk küll multisessioni alustada, kuid mitte enam jätkata.
            Vahet tehakse neil minu teada + ja - märgi järgi: DVD-R ja DVD+R.
            Parandage mind, kui eksin...
            Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
            Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

ega jah ...kirjutamiseks polegi draivereid vaja ...win xp-ga topid sisse ja anna tuld ...spetsiaalse softiga muidugi mugavam ...nero jne

Comment

@ mogo

ega mul oligi tarkvara viga. liiga vana kraam oli.

see dvd toorikute teema sul et + saab teha mutisessiooni ja jätkata ka on õige
                - ei saa

aga kus sa neid platinumi DVD toorikuid ostad

aga jh need kolm arita dvd toorikut mis ma ostsin on küll täiesti kasutud ei toimi millegiga.

igatahes jh tänud kõigile ...

Comment

Toorikutel tuleb teada meediakoodi. Osad programmid loevad selle välja, näit. Nero, DVD Info Pro, DVD Identifier, PlexTools jne.
                  Karbi pealt lugemine ei anna midagi. Näiteks Verbatim, mis muidu tuntud oma headuselt võib olla ka täielik jama.
                  Ise olen viimasel ajal TDK DVD+R kettaid muretsenud, just neid, mis suures karbis, koodiga TYG01. Samuti on head TDK tavalises karbis (5 tk. pakis, värvilised) koodiga CMC MAG E01.
                  Tooriku kvaliteedi reedavad tavaliselt video salvestus + suhteliselt "vana" DVD mängija või siis juba salvestatuile PI/PO test teha.
                  Seda nimekirja võiks pikalt jätkata, olen u. 40 erinevat testinud.
                  Platinum on ka normaalne, Traxdata aga crap.
                  Maxell ja EMTEC on tavaliselt head.

Comment

Originally posted by Goner@Jul 17 2005, 17:33
                    @ mogo

aga kus sa neid platinumi DVD toorikuid ostad
                    K-Artulisalongist.
                    Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
                    Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

1) Kusjuures dvd-toorikutega on üksjagu jama ka kirjutaja firmware'st põhjustatud. Tegelikult toodab neid toorikuid ainult paar tehast ja lihtsalt trükitakse erinevate firmade kirjad peale. Igal toorikul on juba alguses peal media id, mille järgi siis kirjutaja tuvastab millega tegu ja kirjutab (sellega määratakse max kiirus jms värk). Kui kirjutaja seda id'd ei tunne veel, siis ei saagi kirjutada või võetakse kõige madalam kiirus. Igatahes tasuks update'da kirjutaja firmware't, seda leiad kirjutaja tootja kodulehelt.
                      Kas su kirjutaja toetab ikka dvd-r formaati? äkki ainult dvd+r kirjutaja?

2) Emaplaadi formaadid on AT ja ATX. AT oli umbes suurusjärgus 500MHz emaplaatideni, ATX uuemad. Kuigi oli ka juba 166MHz ATX'sid ja ikka veel 1GHZ AT plaate ka. AT-plaatidel on taga integreeritud ainult suur 5din klaviatuuri ots, ATX-plaatidel terve ühenduste paneel (com, lpt, usb jne). AT-plaatidel olid need ühendused kõik juhtmetega küljes ja pandi suvalisse vabasse laiendusauku korpusel.
                      ATX-ist on tavaline ja mikro-atx. Mikro on siis väiksem. Tavalisse korpusesse mahub ka mikro, vastupidi mitte. (mikrol on ainult 2 laiendussiini ja seega plaat lühem alt poolt.)

3) riiulis on praegu juba mitmes pakk platinumit, siiani pole jama olnud.

4) on sul mingi tõsine põhjus, miks teda tappa on vaja? Kui mälu ja cpu ressurssi ei õgi, siis pole ju vaja.

5) imho on pooleli jätmine üldse üks mõttetu häkk... parem juba korraga ja korralikult.

6) nii ongi, loe täpsemalt näiteks siit: http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?show...ndpost&p=143039

7) dvd-kirjutajatel ei ole draiverit vaja. Kõik käib generic aspi draiveri kaudu. Kunagi win95 jaoks oli vist eraldi mingi aspi update teema olemas, kuid hiljem pole näha olnud.

Comment

Originally posted by digital@Jul 17 2005, 18:30
                        4) on sul mingi tõsine põhjus, miks teda tappa on vaja? Kui mälu ja cpu ressurssi ei õgi, siis pole ju vaja.
                        Mõni keylogger võib ka vähe resurssi võtta, aga palju pahandust teha. Kui ei tea kindlalt, kas on vajalik asi, siis tuleb küsida. ctfmon.exe on suht ohutu protsess.
                        www.google.com aitas
                        ctfmon.exe is a part of the Microsoft Office suite. It activates the Alternative User Input Text Input Processor (TIP) and the
                        Microsoft Office XP Language Bar. This program is a non-essential system process, but should not be terminated unless suspected to be causing problems.

http://www.liutilities.com/products/wintas...library/ctfmon/

Comment

maha tapmise põhjus oleks see et võimalikult vähe protsesse töötaks windowsis, ja hoida proza võimalikult vabana. ma jooksutan oma xp-d kõigest 700Mhz peal ja tixub küll.

@digital

mul kirjutaja toetab küll+r -r +rw -rw .... asi oli sofis mis oli liiga vana , need aritad hakkasid ka kõige uuema neroga tööle( nero 6.0.15)

pooleli jätmine ja jätkamine sellepärast et pole tervet 4,4GB nänni mis sinna kirjutada vaid ligi 2 gb softi mis kasutan , saan selle kõik ühele plaadile ja pole vaja miskeid cd sid hiljem enam lapata et siit proge ja sealt proge . lihtne värk - 1 DVD ainult mis vaja.

Comment

Easy CD creator on minuarust oxse, ma pidin suht palju vaeva nägema et sellest lahti saada ja üldiselt n soovitav igasugused mõttetud (ebavajalikud hetkel) ära tappa, msconfig on see koht, kuigi jh, seesama roxio Easy CD creator ei hoolinud isegi sellest kui ma kõik tema registri keyd maha lasin, tuleb yles ikka ja õgib proset, nero express on kõige normaalsem (minu arvamus), ja mis plaatinumi toorikutesse puutub siis need on tõesti seni parimad. A ja muide kui keegi NT omaik mõtleb miks masin aeglane siis vaadaku ega taustas jookse sellist asja nagu system32.exe , endal olnud ja põhimõtteliselt sama mis CPU Burn In.
                            Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                            1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                            2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Ma ei tea kui head on platinumi DVD toorikud aga CD on ülihea. Aga CD puhul on acme total shi*h arvan et DVD on sama lugu.
                              Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
                              Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Working...
                              X