Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Originally posted by Daddario@Jul 19 2005, 15:28 Aga CD puhul on acme total shi*h.
On tõesti, pooled plaadid lihtsalt lendavad tükkideks CD-ROMis, ma ei usu et see minu või CD lugeja viga on, lambist tekivad praod ka plaatidesse, vaevalt uus cd lugeja neid teeb. PLATINUM i kohta pole mul aga midagi halba öelda, vähemalt seni.
Originally posted by Daddario@Jul 19 2005, 15:28 Ma ei tea kui head on platinumi DVD toorikud aga CD on ülihea. Aga CD puhul on acme total shi*h arvan et DVD on sama lugu.
Huvitav, mul just vastupidi - platinumi CD-R'idel hakkab värv maha tulema osadel. Acme'ga olen siiamaani rahul
Täna ostsin enterist DATACE (mulle tundmatu nimi) cd toorikuid kümnese paki 30EEK ehk 3.- tükk. Päris odav, eks näis kuidas töötavad.
Originally posted by qratman@Jul 22 2005, 00:53 Üldiselt peetakse Codegeni toitekaid küllaltki kehvadeks.
endal hetkel käes olevas arvutis codegeni 300w toitekas. ei kurda mind kui suht vähe nõudlikku arvuti kasutajat teenib küll. st mänge suurt ei mängi ega vaja miskit kohutavat energiat et oma systeemi jooksutada
Comment