Kas on võimalik teha tavalisest 16x cd lugejast cd mängia,taga paneelil on power pistik, IDE ja analog audio out.Esipaneelil pole play nuppu:Kas on kuidagi võimalik ide kaudu anda käsk play ja stop(viimane pole nii tähtis).
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
cd lugeja cd mängijaks
Collapse
X
-
oleneb ka mis tüüpi su lugeja on, mul ilma IDE kaablita,kui plaadi sisse panin, käivitus automaatselt(arvatavasti mingi sisseehitatud autorun).Proovi, kui ei alusta automaatselt siis on jama.võid proovida kas analoog väljundist, või ees oleva kõrvaklappide väljundi abil.
Samas, kui audio plaadil endal oleks autorun olemas, siis pole arvutit vaja,cd-rom teeb kogu töö, alustab esimese looga,kuni lõpuni välja.tel 53729764
Comment
-
mul oli mingi kahtlane mudel vist kah(ega start/stop nuppu polnud).
Aautorun peaks olema
[autorun]
open=faili nimi(nt laul.cda)
kirjutad notebadis valmis, salfestad INF failina
ainuke asi, kus teised võiks aidata on see, et pole kindel,kas ta hakkab pärast seda järgmist lugu mängima.tel 53729764
Comment
-
see jutt audio plaadi autorunist on jama! mõni võiks enne kontrollida fakte kui lahmima tuleb siia!
Autorun on olemas, kuid audio-plaadid ei puutu üldse asjasse. Audio-plaadil ei ole failisüsteemi, seega seal ei saa mingit autorunni olla.Need cda-failikesed, mida windows näitab, on ainult windowsi enda poolt genereeritud list et siis saaks kasutaja kuskile klikata või midagi drag&droppida. Tegelikult pole mingeid faile. Autorun.inf fail on data plaatidel windowsi jaoks, sest windows üritab seda faili sealt otsida ja siis sealt saadakse plaadi ikooni faili nimi, autorun ja isegi saab sealt plaadi kontekstmenüüsse asju juurde panna (see menüü siis, mis avaneb parema klikiga plaadi draivil). Audio-plaatide autorun tehakse windowsi enda poolt kui see on lubatud.
Kui cd-rom ise ei hakka audio-plaati mängima, siis ta järelikult tahab ikka ide kaudu saada käsku.
Kui tunned, et oled selleks võimeline, siis näiteks makettplaadil saab edukalt selle valmis teha:
http://private.addcom.de/KeithWilson/Docum...ignGuidePic.zip
üks pic kontroller, sinna juurde pool ide kaablit, mille otsad siis sobivatesse kohtadesse joota. Kontroller muidugi pesaga ja enne programmeerid ta ära programmaatoriga või siis otsid sõbra kes seda teeb.
Comment
-
Originally posted by martseger@Jul 25 2005, 17:42
thz abi eest asi jääb vist siis katki
EDIT: saatsin PSiTransistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.
Comment
-
Vabandan, et kaevasin üles vana teema, aga:
Mul seisab üks vana creative CD4834E 48X lugeja. Tal on 2 nuppu ning neile on peale märgitud ka funtsioonid: Eest vaadates siis Vasak nupp on Play, next ning parm siis Stop ja Eject. Nimelt sain neid nuppe kasutades ka niisama, ilma tarkvara kasutamata CD-d kuulata. Selliseid 2 nupuga CD-Rom e peaks ju liikuma küll ja veel. Lihtsalt 12v toide ning tagant heli väljund võimendajasee.Või pole asi siiski nii lihtne?
Comment
-
Originally posted by atsa1@Sep 28 2005, 19:56
Mul seisab üks vana creative CD4834E 48X lugeja. Tal on 2 nuppu ning neile on peale märgitud ka funtsioonid: Eest vaadates siis Vasak nupp on Play, next ning parm siis Stop ja Eject. Nimelt sain neid nuppe kasutades ka niisama, ilma tarkvara kasutamata CD-d kuulata. Selliseid 2 nupuga CD-Rom e peaks ju liikuma küll ja veel. Lihtsalt 12v toide ning tagant heli väljund võimendajasee.Või pole asi siiski nii lihtne?
Comment
-
Originally posted by kal+Sep 29 2005, 18:55--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (kal @ Sep 29 2005, 18:55)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-atsa1@Sep 28 2005, 19:56
5V ka vaja.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Aga tavaliselt on ju autoplay muusika plaatidel... vähemalt kõik cd-romid mis mul käes on olnud nendel oli ... Ja seda ka, et www.kbk.ee (kajaka tänaval on pood) seal cd-rom 40.-
Comment
Comment