Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

windows xp

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

windows xp

Mul on kaks windowsi kasutajat parooliga.Kuidas ma saaks nii teha et teine kasutaja ei saaks minu failide juurde.Praegu saab.

ei tule küll meelde, kuidas seda win enda sadetes teha, aga võid kasutada folderlocker tarkvara, millega saad vastavad kaustad ära peita ja kui ise sisse logid, teed need kättesaadavaks.
    või kui sul on admini kasutaja, võid teisel kasutajal failide muutmise jne ära kaotada.,segane jutt, aga pole ise kokku putunud veel sellega,targemad teavad.
    tel 53729764

Comment

äitäh ma proovin

Comment

Kontod mille kontotüüp on "süsteemiülem" pääseb ligi teiste kasutajate kontodele. Kui muuta kontotüüp "piiratuks" pääseb kasutaja vaid enda failidele ligi- samuti ei saa ta midagi installida.

Comment

Aga kuidas siis teise kasutaja poolt paistab, kui:
          paremklikk kaustal - "Sharing and Security" - linnuke ruutu "Make This Folder Private" ?
          Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
          Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

pole vaja mingit tarkvara sinna juurde. on tõesti mingit softi, mis kas windowsis ronib kettadraiveri vahele ja ei lase teatud kasutajatel teatud asju lugeda või siis solgitakse niimoodi fat'i tabeleid kettal edasi-tagasi, et windows ei näe osasid faile. Igatahes kõik see on kole lahendus ja niimoodi võib oma windowsist või failidest halvemal juhul ilma jääda.

kõigepealt peab olema ketta partitsioon ntfs tüüpi. kui on fat32, siis ei saa seal midagi keelata. ketta properties'es näidatakse seda. fat32->ntfs konversiooni saab täiesti teha käsuga convert dos promptist.

seejärel saab kenasti igale kaustale panna ligipääsuõigusi. paremklõps kaustal, seurity ja märgid sinna kes võib mida.

kontotüüp ei ole oluline, ka admin vms tugeva kasutaja failid võivad olla kaitstud.

Comment

digital, unustasid mainida, et Simple File Sharing tuleb ka enne maha korjata.
              -

Comment

Working...
              X