Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti läheb kaua kinni

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvuti läheb kaua kinni

Kus koterman peitub?
    Lugu selline:
    Kui arvuti hommikul tööle panen siis pärast koodi(xp kasutaja kood) sisestamist ei saa mingi aeg nt: netti ühendada ja jalcd programm ka ei käivitu
    kui ootan pisut(u 2min) enne kui koodi sisestan siis pärast ok.
    Ja teine jama on arvuti kinni panemisel
    annan käsu lülitada välja siis tal veel midagi toimetada(u minut) enne kui kinni jõuab.
    Mäletan, et eelmine arvuti tegi neid asju kiiremini.
    Ilmselt emaplaadi biosis midagi paigast
    Patarei on vahetatud.
    MB intel 865perl
    Mu vanaisa oli küll väga kõva mees aga võitluses elektriga jäi siiski teiseks

Äkki on asi selles, et startupis on palju programme. Ka kinni pannes läheb rohkem aega, et neid sulgeda.

Comment

Võib-olla on palju saastvara sisse pugenud? Need siis otsivad alguses võrku ja pärast ehk ka. Kannavad ette...
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Startupi lühendamiseks määra võrgukaardile aadress: 192.168.0.1; subnet mask 255.255.255.0(see peaks tekkima automaatselt).
        Asi selles, et viirustõrje otsib liiga kaua võrgukaarti taga.

Control Panel - Network Connections - Local Area Connections. Sealt Properties, General tabi pealt Internet Protocol(TCP/IP) Properties:"Use The Following IP Address".
        Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
        Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

ära niimoodi võrgule mingit lambi aadressi küll pane! Kui panna staatiline aadress, siis ikka tuleb seda õieti teha vastavalt olukorrale.

Mina pakuks ka, et mingi saast on sinna sisse roninud. Alustuseks vaata niisama, mis sul masinas alati käima läheb- ctrl+alt+del'iga saad task manageri ja sealt vaata lehelt processes, mis sul masinas töötab ja resurssi võtab. Mittevajalik kola uninstallida. Siis võiks veel proovida ka ad-aware't jms spyware tapjat.

Comment

Originally posted by mogo@Jul 24 2005, 11:34
            Startupi lühendamiseks määra võrgukaardile aadress: 192.168.0.1; subnet mask 255.255.255.0(see peaks tekkima automaatselt).
            Asi selles, et viirustõrje otsib liiga kaua võrgukaarti taga.

Control Panel - Network Connections - Local Area Connections. Sealt Properties, General tabi pealt Internet Protocol(TCP/IP) Properties:"Use The Following IP Address".
            aga kui on võrk 192.168.57.* kuhul ja maskiga 255.255.255.65 ?
            -

Comment

No minul on see igatahes toiminud.
              Kunagi netis Nortoni kohta seda IP aadressi määramist soovitati ja sellest ajast ma olen seda liigutust kasutanud. Edukalt.

Muidugi alati saab keerulisemalt.
              Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
              Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Saastavaras kahtlen küll.
                Mismoodi on pärast format c-d kohe arvutil saasta nii et küll.
                S.t. pärast format c on ka selline jama
                Ehk ei tohiks sata ketast jagada
                või ei tohi nt. windows olla d: kettal ja c: tühi(no juhtus niipidi)
                Ehk on biosis mingid prioriteedid paigast ära Millised??

Comment

Ebanormaalselt pikka startup-i olen kogenud ka kerge riistvarakonflikti puhul. Nimelt sai üsna viisakale AMD prosele natuke lahjavõitu mobo alla pandud - tulemus oli sama. Seega kui too masin on kellegi poolt ise kokku pandud või on seda teinud mõni mitte just kõige parema mainega firma, tasuks igaks juhuks kontrollida tootjate kodulehtedelt CPU vs MBD sobivust.

Comment

windowsi kettatähis pole küll oluline... siin masinas on linux ka all ja windows installis ennast I-kettale... häppens, las ta olla siis seal.

Comment

Originally posted by Silver@Jul 24 2005, 11:04
                      Äkki on asi selles, et startupis on palju programme. Ka kinni pannes läheb rohkem aega, et neid sulgeda.
                      mul endal ntx laeb kaua startupis winamp´it...ja sulgeb kah suht u minut...
                      aga palju on startupis nänni? (start - run... - regedit - HKEY_CURRENT_USER - Software - Microsoft - Windows - CurrentVerison - Run) (jälgi ka RunOnce ja Run-))

muide...ega sul juhuslikult Daemon toolsi arvutis pole?

Comment

samuti saad startupi vaadata kui tipid start-run sisse msconfig, ja siis vaata startub alt, mis käima läheb, mida vaja pole,võta linnuke eest ära.ja kui on internet,siis arvatavasti pärast formatit on arvuti kiiresti saasta täis. Nt mul iga päev 400+(kasutan XsoftSpy-d).
                        tel 53729764

Comment

Samas ega selle teemaga tutvumine kah paha ei teeks > http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.ph...der=asc&start=0 Saab nii mõnegi mittevajaliku asja mahavõtta ja sellega arvutit kiiremaks teha.

Comment

Originally posted by Mauro@Jul 28 2005, 15:42
                            samuti saad startupi vaadata kui tipid start-run sisse msconfig, ja siis vaata startub alt, mis käima läheb, mida vaja pole,võta linnuke eest ära.ja kui on internet,siis arvatavasti pärast formatit on arvuti kiiresti saasta täis. Nt mul iga päev 400+(kasutan XsoftSpy-d).
                            midagi peab väga viltu olema kui sul iga päev 400+ spy`d on

endal kord 2-3kuu jooxul lasen bps`iga yle ja saab heal juhul 20 kätte
                            antikas hoiab jama juba ära...+ mozilla + maise :P

Comment

Tõstaks teemat taas.
                              1.) Kas on palju? Mida võib kindlasti eemaldada?
                              Pilt startup-ist

2.) Lisaks veel need. Siin ma ka ei saa aru mis on tähtis mis mitte.
                              Services
                              Services jätk
                              Services lõpp

3.) Mis see on (link)?

Comment

Working...
                              X