Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

keyboard probleem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

keyboard probleem

Mul on selline probleem ,et ostsin endale trust wireless optical deskset 3011A.Pani selle arvutile järgi ,algul töötas ilusti ,aga kui hakkad kiiresti kirjutama sis ta vahepeal ei tee yldse tähti ja arvuti sees olev kõlar teeb sis piiksu kui ta tähte ei tee ja vahepeal läheb yldse lolliks ,et vajutad näiteks space ja teeb number 6.Et nagu milles viga on?(vana klaviatuur töötab ilusti)

aa ja see ka veel,et see klaviatuur on juhtmeta.Ja selle viga ei saa olla et ta on sellest vastu võtjast liiga kaugel. Mul on vastu võtja klaviatuuri ees täpselt.

Comment

Kas mitte pataerid tühjaks saanud pole? See ja liiga kaugelt töötamine mõjuvad kõvasti!
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

ei vb aga mul on kb peal uks tuli mille kõrval on patarei märk et nagu see peals põlema sis hakkama kui tyhjaks hakkavad saama ja see ple weel põlema hakanud

Comment

Siis võib olla liiga kaugel, palju häireid eetris või naabril sarnane klaver. Muide, mul on ka raadioklaver ja peale mõnda aega katsetamist loobusin - täpselt samad jamad.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

nimi "Trust" ütleb kõik, pole siiani ühtegi normaalselt töötavat seadet neilt näinud.

Comment

Working...
            X