Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

startup disk?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

startup disk?

probleem on siis selles:

vaidlesime et kas saab ilma startup disk'ita windows'it(98,ME) peale lasta.
    mina ütlesin et ilma saab ainult XP'l.
    tema aga hakkas ajama et teistel saab ka ning selle jaoks tuleb panna cd esimesena boot'ima.

tõesti ma olen ennem nii proovinud kuid pole saanud.... ja päris mitme arvuti peal.

kes siis ikkagi valet juttu rääkis?

kui on mingeid probleemi selle jutu arusaamisest siis palun kribage mida te tahaksite et ma seletaksin... (ma pole hea lausetekoostaja:-P)

Mõlemal on oma installi CD. Kui see on booditav ja kui arvuti suudab CD-lt bootida, pole rohkem midagi vaja.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

hmmm... uuel arvutil tean et kui panen bios'is "system" asemel "setup".

aga kui on vana bios... siis ju ei saa?

Comment

biosi vanaduses pole asi ...bios peab lubama bootida cd-lt ---isegi pentium 100mhz võimaldasid seda juba ....win 98 boodib originaal plaadiga vabalt cd-ga üles ....pole probleemi

Comment

toimi nii : pane 98 cd sisse , pane masin käima ...mine säti biosist first boot device cd-rom ja vaata mis juhtub ...edu

Comment

olen teinud nii aga pole midagi juhtunud.

milles siis probleem võib olla?

Comment

kas cd-rom pöördeid võtab üles ...või tulukest vilgutadb kui nii bootida proovid ?

Comment

ja on sul ikka originaalplaat? Failidest koopia tegemisega läheb bootloader kaotsi.

Comment

Working...
                X