Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

videokaamerast video arvutisse.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

videokaamerast video arvutisse.

häda siis selles,et sai videokaameraga videosid tehtud ja tahaks video plaadile kirjutada.videokaameras on pisike kassett mitte mälu.kasseti mahtuvus on 60 minutit ja kui me lasime videoklipi arvutisse,siis võttis 10 minutiline videoklipp ruumi meeletult 2 G .see on hullumaja nii,et kui tahaksin terve pika 60 min plaadile lasta ei tule see kudagi välja.12 Giga peaks plaat suur olema.dvd kirjutajat ka pole nii,et see varjant jääb ära.Ühesõnaga tagaks siis mingit programmi vms mis selle vigeo mahtuvuse väiksemaks teeks.et mahuks tavalisele plaadile.kui on võimalik selline asi,et saaks mingi programmiga vms video mahtu väiksemaks siis ma ootan vastuseid........
    otsija

tavalisele plaadile? seega cd... film tuleks näiteks divx või xvid koodekiga pakkida. Loomulikult kaasneb sellega mingil määral kvaliteedi kadu, kuid oluline on ju asi plaadile ära mahutada. 12G pole veel ka kusjuures kõige hullem, uncompressed avi võtaks palju rohkem :P

Igasugust avi grääbimist ja pakkimist teen mina virtualdub'iga. Koodekid tuleb muidugi ise juurde installida.

Comment

Räägi mis koodekiga ja milliste setingutega saad kõige parema tulemuse, sellisel pakkimisel kus 60min kassett 700 MB plaadile mahub?

Comment

mina lasen tavaliselt xvid'i cbr'iga, siis saab bitrate ette arvutada, millega asi ära mahuks.

Comment

Originally posted by digital@Aug 16 2005, 20:53
          mina lasen tavaliselt xvid'i cbr'iga, siis saab bitrate ette arvutada, millega asi ära mahuks.
          ok aga äkki otsite programmi netist välja,et saaksin kohe alla tõmmata...ok
          otsija

Comment

Working...
          X