Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Prog. mis tuvastaks seadmeid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Prog. mis tuvastaks seadmeid

On siis üks läptop nimega ,,zds versa note,,
    Vot ei tea mis ajast pärit aga nii palju tean
    Celeron 333
    64mb
    4,3Gb
    Aga mis helikaart
    mis videokaart

Mis programmiga saab teada mis sees, et teaks draiverit otsida?
    Mu vanaisa oli küll väga kõva mees aga võitluses elektriga jäi siiski teiseks

kas windows ise ei ütle, kui ta draiverit küsib? Ega eriti selliseid programme ei ole, abiks kas ikka netist info otsimine või siis masina laiali võtmine ja kivi pealt vaatamine (läpakal muidugi on see üksjagu komplitseeritum).

Comment

Mina olen kasutanud sellist programmi nagu AIDA32. LINK

Comment

everest home edition on aida32 edasiarendus...näitab hulka täpsemini ja detailsemalt ja näitab ka klokkimisresurssi

link otsi ise, googlest leiab kohe
        Jajahh!

Comment

linuxis: lspci
          Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
          * Toitelüüdid
          * Kõlari kummilõdvik
          * Elekter
          * Kõrvad
          * Naabri närvid

Comment

Mingi programm oli "Sandra sisoft..." - täispikka nime ei mäleta, aga too näitas enamvähem kõik info arvustist ära.

Comment

Mingi programm oli "Sandra sisoft..." - täispikka nime ei mäleta, aga too näitas enamvähem kõik info arvustist ära.
              Sellel peaks minu teadmist mööda olema tasuta saadaval vaid demo.

Comment

aida jms värgid loevad seadmete loetelu windowsi draiverite loetelust. Kui draiverit peal pole, siis ta ei näita mitte midagi tarka tavaliselt.

Comment

aida jms värgid loevad seadmete loetelu windowsi draiverite loetelust. Kui draiverit peal pole, siis ta ei näita mitte midagi tarka tavaliselt.
                  Kas seetõttu mul Everest näitabki (Fujitsu- Siemens Amilo K7600) protsessoriks:
                  CPU Type- AMD Athlon XP 3000+
                  CPU Alias- Barton
                  CPUID CPU Name- Mobile AMD Athlon™ XP-M 2800+
                  kuigi mul peaks olema XP-M 2800+? B-)

Comment

Originally posted by digital@Aug 16 2005, 12:24
                    Kui draiver peal, aga seade ise arvutist välja võetud, siis näitab tavaliselt küll ilusasti selle seadme kohta infot. Tegelikult DOS'i proged teinekord isegi üritavad iseseisvalt seadet tuvastada.

Comment

tegelt jääb windowsisse draiver installituks ka pärast seadme eemaldamist. väga paljud arvutifirmad kloonivad windowsit aina kettalt kettale, uued draiverid juurde ja uus kood sisse. Selliste windowsitega on alati näha ajalugu, mis masinates ta olnud on. Kusjuures kõike seda jama üritatakse ka alla laadida ja iga draiver peab siis ise aru saama, et seadet ei ole... kahjuks on esinenud jamasid, kus mõni draiver selle detekti käigus konfib mõne muu seadme paigast ära... täpsemalt http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?show...indpost&p=98399

Comment

Working...
                      X