Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

DRM

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

DRM

Tere
    Mure Windows Media Playeri DRM iga. Kuna ei tea täpselt kuidas see asjandus töötama peab ja olen juba nädal aega tuhlanud mööda netti ringi, et asi toimima saada aga tulutult ja närvid hakkavad juba üles ütlema, siis küsingi abi.
    Ühesõnaga tahaks vaadta www.itv.ee mõnda saadet aga arvuti testimise ajal ütleb et mul mingi drm seaded ei sobi ja ei ole ma suutnud aru saada, mis ma tegema pean, et need sobmima hakkaksid. Sobimatus tekkis peale win meedia pleieri reinstalli.
    Kui keegi teab mida ma tegema pean siis oleksin hirmus tänulik.

Paar väljavõtet netist:

1. Meediastriim on krüpteeritud ja kaitstud digitaalse failihaldusplatvormiga (DRM), seega ei ole meediafaili võimalik salvestada.

2. Otsus kasutada Microsoft Windows Media Player'it tuleneb sellest, et Microsofti platvorm toetab meediafailide edastamist streamina sobival kujul ning meediafailide kaitset läbi DRM (Digital Rights Management) rakenduse. ... Lugupidamisega, Annika Blum teenindaja-konsultant Elion Ettevõtted Aktsiaselts

Vaata Microsofti uuendused üle, ehk on midagi ka Win Media Playerile. Need ei pruugi olle kriitiliste hulgas, vali Custom'ist.

Comment

Tõmabasin ja installisin kõik võimalikud updated. Ei midagi ikka sama jama. Kellelgi veel ideid?

Comment

Working...
      X