Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Muusika tegemine!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Muusika tegemine!!

tervist..
    Ma tahaks teada kas teie siis tevalo foorumis aitaksite leida mulle mingit programmi millega saaks teha ise muusikat...
    soovitavalt trance..
    Ja kui keegi teab mingit õpetust siis pliis antke..
    õpetus võiks olla eestikeeles.
    Ma vabandan kui selline teema on juba olemas..
    aga loodan et aitate mind

Programmidest võib kõlvata FL studio, Fruity loops, E-Jay jms.
    Aga hoiatus, tavaliselt nõuavad need kõvasti harjumist, et midagi kuulatavat hakkaks tulema.
    Ahjaa ja veidi ka muusikalisi teadmisi..(E-Jay ei nõua :P )

Edit: foorumis on väga raske õpetada, kuidas muusikat tuleb teha...
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

FL studio puhul vaata http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?show...69&hl=FL+studio

fl studio eelis on see et ta e-jay üle 5 korra väiksem ja rohkem võimalusi.
      tel 53729764

Comment

Kasutasin FL-i ja julgen kiita. Muidugi pole algul eriti midagi teha seal peale samplerite tõstmise, aga kui õpid ise sagedusi, kõrgusi, pikkusi ja kõike muud muutma siis on see suht kasulik programm, kahjuks ei tegele enam sest Mu arvuti ei tahtnud enam tõsiseid effekte vedada ja loobusin,

Comment

to:served
          Aga Sa ära kasuta palju effekte reaalajas. Lisa kõik aeganõudev vahetult ette kokkumiksimist (kui võimalik) .
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

aga kas kellegil on fl koha mingeid eestikeelseidm opetusi

Comment

ei usu et on, aga fl on help fail olemas, seal kõik ära seletatud (aint ingl. keeles on)
              tel 53729764

Comment

Working...
              X