Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Helikaart

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Helikaart

MUl selline jama ,et mul on 5.1 helikaart ja nagu te teate saab 5.1 kõik kanalid(in,out,mic)teha väljunditeks.Mul siis selline värk ,et kui paned kõlarid õigesse väljundisse sis töötavad nad ilusti ja kui teen in sisendi väljundiks jap nen sinna klapid siis ei mängi musa klapides hästi on palju kõrgeid helisid ja bassi hästi vähe.Et nagu milles on probleem et klapides eie mängi ilusti tesies kanalis?Kui panene õigesse väljundisse sis töötavad ilusit.NATUKE SEGALSELT KIRBATUD ,ÄKKI SAATE ARU :S

Sul on tegemist aktiivkõlaridtega? Kas kõlarid selles nõ. in augus mängivad korralikult? Kõrvaklappide puhul on tegemist palju suurema koormusega kui aktiivkõlarite puhul. Võibolla pole sellel in augul võimendust ning sinna tohib järgi panna ainult võimendit (aktiivkõlareid).

Comment

Ega tagakõlaritesse ei lastagi sama kompotti, ikka läbi mingite filtrite mingit pseudoruumilist signaali. Uuri konfimisvõimalusi, äkki saab mingil moel seda muuta.

Comment

mis helikaart sul on muidu ? mis firma ja palju maksis ?
        kui mingi wuffel sis teada wärk....

Comment

mingi C-media värk see oli kohe mu arvutis see int. helikas :S

Comment

Nad ei tee in väljundis selle pärast häält, et tagakõlarid kasutavad seda väljundit ning sinna ei saadeta kõiki helisid. Oman samat helikat.

Comment

Originally posted by Puma2003@Aug 25 2005, 00:09
              mingi C-media värk see oli kohe mu arvutis see int. helikas :S
              int? 5.1? c-media?
              ohjah...need 3 ei sobi ju omavahel :blink:

Comment

Working...
              X