Tuleb järgmine kord veits rohkem raha kulutada ja Neci või muu korraliku firma lugeja/kirjutaja osta. Endal 97 aastal ostetud Neci 24 kordne lugeja töötab siiani probleemideta, 2002 k-rauast 24*kirjutaja töötab nagu uus. Enda arvutile ei osta ma kunagi Samsungi või muud jama.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
CD kirjutaja sahtel tuleb ise lahti
Collapse
X
-
Originally posted by 8413@Sep 3 2005, 13:22
Kas see, et su masinal ,,tuunitud,, xp ei või asja muuta
praegu on juba pikemat aega sahtel kinni püsinud.....olen tähele pannud et lööb sahtli ainult siis lahti kui plaat sees on VÕI kui olen plaadi just välja võtnud, sahtli kinni lasknud ning siis on kuulda kuidas ta nagu üritaks plaati tuvastada ja viskab sahtli lahti.
Comment
-
Selline tunneb jääb, et ongi mingi Samsungi tüüp viga kuna endal on Samsung CDRW/DVD SM-352B ja sama jama, et loobib sahtli vahest koos plaadiga välja ning plaat käib veel ringi ja peale plaadi välja võttu üritab plaati tuvastada. Ning kui ei õnnestu plaati leida siis viskab lihtsalt sahtli välja.
Comment
-
VÕtsin kodus ühe vana draivi pulkadeks lahti ja leidsin sealt seest mingit sorti sensori. See oli vanem mudel, niiet sensor oli kohe luugi kohal ja töötas väga lihtsalt: draiv lahti- sensor üleval,vooluring lahti, draiv kinni, jublakas all, ring kinni. Või oli see vastupidi? Nüüd on igatahes hilja kontrollida.Kui kellegil on ära anda vanu TÖÖTAVAID arvutikõlareid Tallinna piires, siis saatke erasõnum. Peamine oleks et võimendi töötaks.
Comment
Comment