Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mitte et ma Nerot kasutada ei oskaks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mitte et ma Nerot kasutada ei oskaks

Tere
    Küsimuseks oleks et mis programmiga ja mis toorikutele ja mis kiirusega kirjutada Audio CDd et ta võimalikult paljudes mängijates ilusti mängiks. Ntks tuttav rääkis et oli Neroga kirjutanud ja auto makk seda ei mängind samas WinCd (või midagi taolist) progega kirjutatut mängis ilusti. Kes viitsib võiks kirjutada omadest kogemustest.
    Maailm oleks puhas ja süüta
    kui poleks õllejogurtit
    - Õ.Õ.

Normaalseid toorikuid tuleb kasutada (EMTEC, Verbatim, TDK) ja võimaluse korral mitte toorikust ega kirjutajast maksimumi s.t maksimaalset kiirust välja pigistada (mis on enamasti peamiseks põhjuseks minu arust plaadi lõpuosa välja lugemisel)

Comment

Julgeks väita, et Nero on väga hea programm, tuleb suurepäraselt toime nii Audio CD kui DVD Videoga.
      Audioplaate soovitaks kirjutada mitte üle 16x kiirusega. Mängivad ka 52x salvestatud plaadid kuid tihti pole toorikud (ega salvesti ise) piisavalt head.
      Vahest süüdi ka salvestaja laserpea tolmune lääts - laseri võimsusest ei piisa kiireks kirjutamiseks.
      Nerol olemas ka kasulik lisa: Nero/Nero Toolkit/Extra/Nero CD-DVD Speed/Disc Quality Test

Comment

Working...
      X