Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

arvuti paneb Hz monitori jaoks liiga suureks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

arvuti paneb Hz monitori jaoks liiga suureks?

juba teine kord juhtus selline viga,et arvutit käivitades peale winduuzi kirja lõi monitorile kirja ette,et "sync. out of range"
    kevadel juhtus sama asi,siis sain asja käima jälle tehes format C.
    seekord olin kavalam ja lasin safemodes video driveri maha,siis hakkas ka jälle tööle.
    nüüd sai kõige uuem nvidia driver peale pandud.

mis sellist nähtust põhjustab,ma loodan,et riistvara ometi surema ei hakka?
    kas see ei põhjusta viga,et seda driverit pole mikrosoft winduuziga testinud(installimisel on ta alati sellise kirja ette löönud)aga allkirjastatud driverit ka pole.

Lase monitori draiver ka peale, hoiab vast refreshi maas.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

monitori driver on kaa peal-see tuli kohe windows updatega kaasa

Comment

1 võimalus on molu kaabli ID-soonte katkemine. Siis ta ei saa aru ,millese kastiga tegemist (või pigem saab kuidagi valesti aru). 2. variant oleks molu ID-EEPROMi sisu naljakaks minek aga siis ei peakski õigeid reziime tagasi tekkima.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Originally posted by ints0000@Sep 6 2005, 21:20
          juba teine kord juhtus selline viga,et arvutit käivitades peale winduuzi kirja lõi monitorile kirja ette,et "sync. out of range"
          kevadel juhtus sama asi,siis sain asja käima jälle tehes format C.
          seekord olin kavalam ja lasin safemodes video driveri maha,siis hakkas ka jälle tööle.
          nüüd sai kõige uuem nvidia driver peale pandud.

mis sellist nähtust põhjustab,ma loodan,et riistvara ometi surema ei hakka?
          kas see ei põhjusta viga,et seda driverit pole mikrosoft winduuziga testinud(installimisel on ta alati sellise kirja ette löönud)aga allkirjastatud driverit ka pole.
          Mul samasugune jama kahe erineva videokaardiga, aga ainult siis, kui TV-out juhe ka taga on.
          Vana kineskoopmoluga seda polnud, alles uue LCD molliga (LG L1715S)

Aga see pole siiski häiriv, sest pilt tuleb ette, kui videokaart on graafikarezhiimi läinud."Welcome" screen on juba näha.
          Kui näiteks biosi tahan vaadata, siis võtan lihtsalt tv-väljundi juhtme tagant ära, ja siis toimib asi kenasti ka textirezhiimis.

Proovi mingeid moditud draivereid. Omegaid näiteks.
          Ikkagi ma ei saa aru, miks nVidia draiverid Winile tundmatud on?
          Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
          Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

seda tahaks ka teada miks Win. nvidia drivereid ei tunnusta.

monitori kaablis küll asi ei ole.
            video driver läheb segamini miskipärast,ehk oli lihtsalt veaga varjant,nüüd panin kõige uuema mis saada oli.
            mul videokaardi küljes on korraga monitor(samsung SyncMaster 753dfx) ja S-video kaabliga TV.

Comment

Ise juba mõnda aega ATI peal aga osade Nvidia draividega oli mingi kamm, küll?
              Nimelt minul, muutes resot, kippus see sinder herze 200 peale panema??

Comment

Originally posted by ints0000@Sep 7 2005, 14:12
                mul videokaardi küljes on korraga monitor(samsung SyncMaster 753dfx) ja S-video kaabliga TV.
                Aga proovi, kuidas ilma telekata käitub.
                Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
                Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

selles suhtes raske proovida sest paar kuud läheb aega jälle kuni ta suvatseb jampsida.
                  seadistasin kaardi nii,et ainult monitor oleks ja siis kui filmi vaadata tahan,siis panen ta jälle clone peale.
                  kas kuidagi nii ei saa teha,et näiteks ainult kui bs pleier töötab lülitab videokaardi clone resiimi,ja pärast jälle tagasi

Comment

piisab kui safe modes keerata sagedust alla ja siis restart teha. control panel -> display -> settings -> advanced -> adapter -> list all modes või siis võtta viimasel dialoogil monitor leht ja siis sealt refrash rate. Igatahes kui see "hide modes that this monitor cannot display" väljas on, siis pane sisse tagasi; muidu ei kontrollita molu võimeid.
                    Üldiselt võib see kõik olla ka videokaardi draiveri viga. On sul ikka tootja lehelt võimalikult uus draiver peal?

Comment

need resiimid on peidetud mida monitor ei kannata.
                      driveri võtsin seekord nvidia kodukalt,eelmise,mis jampsis kaardi tootja(leadtek) kodukalt.loodaks,et nüüd enam sellist jama ei tekki.kui siis läheb jälle ca 3 kuud aega,niikaua peaks ta jälle norm.töötama.

Comment

Working...
                      X