Jama selles siis,et ostsin endale mõne aja eest arvuti.(celeron 1,7 GHz)tegin talle formati ja natuke aega töötab enam vähem normilt,aga siis ei lähe enam msn käima vaid jookseb kokku. tahan välja lülitada või restarti teha ja siis ei lülitu automaatselt välja.jookseb taas vist kokku ja peab alt panema kinni.olen juba korduvalt formatte teinud,aga lõppude lõpuks sama tulemus,et jookseb msn kokku ja arvuti ei lüli end kinni.üleüldse on ta väga uimane.ketas on tehtud fat32 le.jagatud 7G ja 22G.Ma ei usu,et viga selles kuna mul celeron,sest nii aeglase toimega ta nüüd ka olla ei saa,sest enne oli mul 333 MHz celeron ja töötas perfektselt.ehk keegi oskab mingit nõu selle koha pealt anda.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
arvuti uimane
Collapse
X
-
kõigepealt kontrolli prose jahutust, järgmise asjana tasuks lasta mälutestil öö otsa käia. www.memtest86.com abiks.GSM: 5039624
-
alustame sellest, et kas arvutis on uuendused tehtud(sh. XP SP2 näiteks), kas viirusetõrje käib ja kas masin on spyware'st puhas? Kui ei, siis alusta nendest. Kui pärast iga süsteemi installeerimist on masin natuke aega puhas ja korralik, siis vast riistvara riket ei ole mõtet karta... Aga igaks juhuks ei tee kunagi paha lasta memtest86 paar ringi teha ja scandiskiga ka ketas üle kontrollida.
Kirjutasin ühe väga pika kirja eelmise sama nimega teema lõppu. Loe see ka läbi!
http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?show...ndpost&p=152690
Comment
-
Originally posted by digital@Sep 20 2005, 22:32
alustame sellest, et kas arvutis on uuendused tehtud(sh. XP SP2 näiteks), kas viirusetõrje käib ja kas masin on spyware'st puhas? Kui ei, siis alusta nendest. Kui pärast iga süsteemi installeerimist on masin natuke aega puhas ja korralik, siis vast riistvara riket ei ole mõtet karta... Aga igaks juhuks ei tee kunagi paha lasta memtest86 paar ringi teha ja scandiskiga ka ketas üle kontrollida.
Kirjutasin ühe väga pika kirja eelmise sama nimega teema lõppu. Loe see ka läbi!
http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?show...ndpost&p=152690otsija
Comment
Comment