Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Anomaalia ja paranomaalia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Anomaalia ja paranomaalia

eeh ausalt öeldes lugu on huvitav ja kui keegi oskab selle peale midagi tarka kosta siis oleks huvitav klata.

mina reedel klasin oma DVD-kirjutajaga(NEC ND-3520A Dual layer ...) musa , mp3sid ühelt dvdlt . kõik oli kõige paremas olukorras. nuh lähen nädalavahetuseks ära , tulen pühapäeva õhtul tagasi siis on teema järgnev dvd ei taha enam plaate välja lugeda algul mõtlesin plaadi viga , järgneval uurimisel selgus et ta ei suuda nagu plaate ringi keerutada kuni asi lõppes sellega et paned plaadi sisse ja ta ei võta seda omaks ega aja ringi( mingit myra ma sealt küll ei kuulnud vähemalt totaalne vaikus) , kuid led esipaneelis vilkus nagu ta loeks plaati. nende katsetuste käigus tegin korduvalt restarte ja väljalülitamisi miski ei aidanud. mõtlesin et Windoosa viga , aga biossis oli sama jama ei lugenud plaate ( katsel bootida windoozat plaadilt , ütles failure). nuh mis mul siis ikka , tuju paha ja mõte et hakkan jooksma nüüd mööda garantiid.
    sõber ytles tal samasugune jama kunagi cd-lugejaga olnud kunagi ( mark teadmata) , tema viskas lugeja kappi et mis pees see pees , kuu aja pärast prooovis uuesti et ehk voi mis siis ikkagi on selle aparaadil viga. cd lugeja töötas tipp topp.
    mina ka siis proovima et ehk miski selline teema aitab , vb on selle plaadi keerutamis mootori magnet surnud(st magnetilised omadused miski ntx staatilise elektri tõttu muutnud) vmz tuli mulle pähe , et kui tal lugeja kapis hoidmine aitas. mina siis lülitasin kogu kupatusel pikenudsjuhtmes olevast "mass" lülitist voolu välja , ja omik enne käivitust ühendasin kasti metallist lauaraamiga(peaks arvutist kogu staatika ää maandama , vähemalt kondekaid ja muud jama maandatakse nii ju ).ommikul siis: DVD kirjutaja töötas nagu poleks midagi olnudki. see pühapäeva õhtu ei muutnud ma arvuti juures muud midagi kui ainult panin taha printeri USB kaabliga ja instaleerisindraiverid aga see ei puutu kuidagi biossi ju ja samas olekus omik töötas taas kõik.

kes oskab midagi tarka öelda oleks tore klda, minu staatika mõte jne oli esimene loll mõte/seletus mis mul pähe tuli. muud midaigi.

NB! arvuti töötab ilma maanduseta elektrivõrgus , nagu paljud arvutid tänapäeval .

eks ma siis nyyd edasi oma tontlikku arvutit piinama
    Me elame vaid korra ja siis ka vaid iseendale.

USB-i pordid lähevad vahest nii sassi et aitab vaid saba seinast võtmine (power off mitte, emmele jääb toide ikka peale, osaliselt). Võimalik, et printeri ühendamine mõjus ja ajas mingi I/O kivi segi. Kui sama viga kordub, proovi ca 15 sekundiks saba seinast tõmmata.

PS. Kirjavead on jubedad, kas klaveri poirt sai ka kannatada
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

jepp täiega:P
      Me elame vaid korra ja siis ka vaid iseendale.

Comment

Working...
      X