pci'ga on hoopis teine asi. USB ei saa ju enne ühendust püsti, kui draiver teises otsas ära laetakse. Siis alles läbi selle kanali saab sidet pidaida. Kui id ei tule õige, siis draiverit ei laeta ja ongi kõik.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
USB väline box katki
Collapse
X
-
inf failide häkkimist soovitati mulle kusagil foorumis, kui ma tvkaardi DEV IDga möllasin. Kas antud juhul ei aitaks infi häkkimine? Et petta wini, et ta lükkaks selle "24" peale mingi mõistliku driveri üles... :unsure: Ise ma omal ajal tvkaarti inf-hackiga tööle küll ei saanud :PSex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!
Comment
-
ehk vaataksid siis juba karbi sisse kah. mul on ntx väline USB HDD ja seal Cypressi kiip CY7C68300 + 24C02 EEPROM. selle viimase sees istub VID , kyllap on mingil pöhjusel ära kustunud ( voolu all kisuti välja ). kindlasti peaks eksisteerima soft sisu taastamiseks. kui ei siis jääb yle jöumeetod,st lugeda korrasoleva seadme EEPROM ja kirjutada segiolev yle.
Comment
-
Viimane ongi EEPROM, milles kõik parameetrid kirjas. Kivi tuleb maha joota ja uuesti progeda. Aga kuskohast sa infodoonori leiad, ei tea küll öelda.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Aga kas keegi pole siis seda kivi "kuumalt" või "jooksu pealt" - kuidas keegi sõimab - progenud. Et miks peab tingimata maha jootma. Oleks miski 93xxx, siis veel. Või ei kannata seda proset seisma panna - sodib näiteks pärast EEPROM'i sisu ära või läheb miskit muud piixu?
Vaevalt, et ühegi foorumlase "relvastuses" pole selliseid asju. Antud juhul piisaks küll ka kolmest juhtmest. Neist kahel nõelad otsas.
Selle riista EEPROM'i pole ise mudinud. Võimalik, et asja juures mõni konks.
Ega ma äkki liiga palju ei lobisenud?h34r:
Harjutamine teeb harjutajaks.
Comment
Comment