Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Läppari Wifi probleem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Läppari Wifi probleem

Tere!
    Sai ostetud uus läppar.Panin XP peale ja hakkasin proovima wifit kuid sellega paistab olevat mingi jama sest kui panen et connect to>wireless network connection ytleb ta connection failed.Samas kui käivitada kaasasolev programma intel proset/wireless ja panna sealt wireless on siis annab sellise teate:the intel pro/wireless network.connection is still disabled.Use your hardware switch to enable it.Samas device manager näitab et This device is working properly.Draiverid on sealt samast plaadilt mis arvutiga kaasa tuli...Kaardi locationiks on:PCI bus 1,device 2,function 0.Ei teagi nyyd mis ette võtta, olen omast arust k6ik l2bi sobranud.Kas võib siis midagi sellist olla et kusagilt tõesti mingi lyliti lylitamata jäänud?
    arvuti ise:
    http://www.ordi.ee/pood/nboedl71cd?id=BaeznL9o&mv_pc=62

Ehk oskab keegi midagi abistavat öelda?V6i pean viima läppari ordisse uuringutele?

läpakal kusagil slide switchi pole? sealt lülitad selle seadme kõigepealt tööle (muidu võtab palju voolu kui kogu aeg töötab). sealt paned tööle, mingi led süttib ja siis connectid alles.

Comment

wifi peab vast kuskilt control paneli-st sisse lülitama. Endal kahel korral sellise probleemiga kogemusi olnud.

Comment

osadel on jah mingi vendori programm, millega saab asju lülitada. Osadel on külje peal lüliti selle tarbeks, mingi antenni pildike juures.

Comment

ordi omad pole softist sõltuvad nii nagu on microlinki omad, mis tahavad seda quickblabla värki saada. Nagu ma aru saan, et siis nii loll pole, et raudvaralise nupu jätad sisse vajutamatta aga vaata softipoolne ka üle, nimelt on siin topeltlülitus, raudvaraline ja veel omakorda tarkvaraline. Proseti esilehel ntx on/off olemas. Device manageri alla piiluda ja vaadata wifi propertist ning sealt advanced ning piiluda, ega sealt midagi "vajalikku" disable pole. KAS driverid on ikka korralikult peale lastud nii et device manager näitab proset 2200? Prosetil on kombeks softi peale lastes drivereid mitte peale lasta, ei teagi, kas intel on selle ära parandanud või mitte .. mina igatahes pidin driverid eraldi peale suruma.
          -

Comment

Asi selles et raudvaralist nuppu ma kusagil ei märganud.On v6imalik et see asub kusagil seespool?Softi poolepealt peaks kõik olema ok sest ma lisaks t6mbasin ja panin peale uuema draiveri kui oli kaasasoleval plaadil.Device manageri olen uurinud ja puurinud igat pidi ja ei taha uskuda et kusagil mingi "linnuke" märkimata jäi.Muidugi ma seda 100% ei välista aga ma kaldun ise ikkagi arvama et raudvaraline viga see..

Comment

nupuke seespool pole kindlalt, muidu poles sellel mõtet.

Comment

klaviatuuril:
                Fn nupp
                F2 nupp
                f2'l peax olema väike sinine pildike kah...wireless
                kui vajutad Fn+F2, siis tuleb ekraanile: Wireless Enabled või Disabled

Comment

Originally posted by hYpNoTiZa@Sep 26 2005, 23:33
                  klaviatuuril:
                  Fn nupp
                  F2 nupp
                  f2'l peax olema väike sinine pildike kah...wireless
                  kui vajutad Fn+F2, siis tuleb ekraanile: Wireless Enabled või Disabled
                  selleks peab vastav soft ka sisse siis lastud olema, niisama lambist XP ei oska kahjuks aru saada enamus juhtudel
                  -

Comment

läpakatel on see "soft" juba tehasest sees, nii et seda probleemi ei ole kindlalt. kui F2 nupul on selline jullake olemas, siis on see ja see "nupp"

Comment

Originally posted by bloody-orc@Sep 27 2005, 20:48
                      läpakatel on see "soft" juba tehasest sees, nii et seda probleemi ei ole kindlalt. kui F2 nupul on selline jullake olemas, siis on see ja see "nupp"
                      endal sai kah siin ostetud läpp selliste nuppudega ja sama probleem oli...wireless njeetu...
                      tahtis kaarti saada, ometigi oli ju wifi sisseehitatud
                      ei mäleta kyll, et olex nuppudele mingit softi kaasa antud v ma olex installinud midagi...
                      endal oli sama mure, lahendasin selle selle nupu näol...
                      muuseas...
                      iga kord...peale standby'lt naasmist on wireless jälle disabled

Comment

Jah selle teema v6ib sulgeda.Tänud k6igile kes vastata viitsisid.Seekord olin mina loll...See nupp oli esipaneelil kohe...Lihtsalt mina seostasin seda mingi mp3/cd mängiaga sest ta oli nende nuppude vahel...Niiet kui ise loll oled siis pole midagi teha

Comment

Working...
                        X