Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

CD lugejast musika keskuse sarnane aretis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kokkuleppeliselt on maa 0V. Sealt edasi siis punane juhe 5V ja kollane juhe 12V. See tähendab siis, et punase juhtme ja maa vahel on 5V, kollase juhtme ja maa vahel on 12V ja seega kollase ja punase juhtme vahel on 7V.
    Pinge tõstmine on jama. Seega vaja vähemalt ühte 12V allikat. Sul näiteks aku. Kui on üle 12V, siis tuleks alla stabiliseerida. Samuti on 5V-ga. Seda saab näiteks 12V alla stabiliseerides. Otsi guuglist LM7805 datasheet!
    Pinget alla stabiliseerides arvesta sellega, et proportsionaalne osa võimsusest läheb kadudeks. Kaod lähevad soojuseks. Seega võib vaja minna seda stabiliseerivat juppi jahutada.

Comment

Originally posted by martinj@Sep 29 2005, 19:57
      Saaks ka ilma, aga siis onvaja mingi mikrokontrolleriga ide liidest immiteerida...
      On keegi midagi sellist valims ehitanud? Mõtlesin ka ise selle ehitamisele ning väike eeskuju ei teeks paha.

Comment

Otsi netist, olen neid näinud küll.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Ehk on SEE teema abiks. Digital andis ka lingi allpool. PIC-iga projektile.

Comment

Nii, leidsin , et see teema kõige sobilikum oma küsimuse esitamiseks.
            Mul kogu süsteem valmis ehitatud (cd-lugeja, AT toiteplokk jne.), ära proovitud ja töötab, varsti alustan ka mingi karbi ehitamist, kuhu kogu süstem sisse läheb. Aga tekkis mõte, et võiks olla ka mingi väike ekraan või midagi, kus näitab mitems lugu mängib. Küsimus siis selline, et kuidas seda teha? Kas viicib keegi mulle selle pikemalt lahti seletada, kuidas sellise asja toimima saaks?

Comment

Originally posted by NYC@Jan 13 2006, 12:50
              Nii, leidsin , et see teema kõige sobilikum oma küsimuse esitamiseks.
              Mul kogu süsteem valmis ehitatud (cd-lugeja, AT toiteplokk jne.), ära proovitud ja töötab, varsti alustan ka mingi karbi ehitamist, kuhu kogu süstem sisse läheb. Aga tekkis mõte, et võiks olla ka mingi väike ekraan või midagi, kus näitab mitems lugu mängib. Küsimus siis selline, et kuidas seda teha? Kas viicib keegi mulle selle pikemalt lahti seletada, kuidas sellise asja toimima saaks?
              http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?show...21856&hl=atmega
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

tänud

Comment

http://www.diyaudio.com/forums/showthread....15&pagenumber=1
                  Lugemist tükiks ajaks...
                  Kolakoguja

Comment

Working...
                  X