Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

helikaardi probla

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

helikaardi probla

MUl selline probleem,et järgmine nädal on pidu tulemas.Ja ma opean peol arvutiga musa laskma.Selline probleem siis ,et mul on 5.1 helikaart ja ma tegin nii ,et panin kõlarid õigesse väljundisse ja siis panin,et linein oleks ka väljundi ja kui ma klapid sinna panin ja dj proge lahti võtsin ja loo mängima panin siis see kus kõlatrid olid tuli bassi kll ja kui hakkasin samal ajal seda lugu kuulama ,mis järgmisena peale lykkasin siis klapides ei olnud yldse bassi ainult kõrged möllasid.Kas kuidagi saaks nii teha ,et kui teen lineini väljundiks siis tuleks sealt ka bassi mitte ainult sellest õigest väljundist?
    KRIBASIN VB NATS SEGLASELT,LOODAN ET SAATE ARU ,MIDA SOOVIN!

Programmis peaks olema võimalus helikaardi konfigureerimiseks.
    Näiteks kaart Audigy2 ja Tractor koostöös lubavad "esikõlaritesse" oma pleilisti ja "tagakõlarite" asemel kõrvaklapid eelkuulamiseks. Täiesti toimib ja heli ühesugune mõlemas väljundis.

Comment

sellega on jah nii,aga mul mingi pask in. c-media kaart :S

Comment

c-mediaga teoorias saab ka samamoodi... aga erinevad versioonid draiveritest käituvad väga erinevalt ja parim, mis ma saavutanud olen, on paarkümmend sekundit vajaliku konfiga korralikku tööd ja siis sinine pilt.

edit: palju lihtsam oleks visata süsteemi mingi teine pci helikaart juurde ja asi kohe korras.

Comment

Working...
        X