Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Nero Express + MP3.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nero Express + MP3.

Põletasin MP3 faile audio CD peale(Nero peab ju ise konverteerima wav failideks ?).
    Tegin küll madala kiirusega 4X, cd mängija ei tunne ära (No disc) . Mida võiks veel ette võtta ? Tänan.

Millisele plaadile : CD-R või CR-RW?
    Mis CD mängija on?
    Arvuti mängib seda audioplaati?

Comment

Proovisin mõlemagaCD-R ja CR-RW. Arvuti mängib. Plaadimängija Pioneer(hetkel tüüpi ei tea) - 25 plaati käib sisse. Vana arvutiga tehtud plaate mängib maha..Eks vist peab proovima mõnel teisel masinal põletada ja teist cd mängijat ka katsetama, aga ikka on veidi imelik....

Comment

Kas tegid ikka AudioCD plaadi?
        Arvutis peavad näha olema .cda failid, mille suuruseks Windows näitab 1KB.
        Kui salvestad, vaata et "Burn" settingutes oleksid Finalize CD ja Disc-At-Once. Lugude vahed (pause) võivad olla 0 sec., ehk siis ilma vahedeta, aga esimesel lool peab see kindlasti olema vähemalt 2 sec.

Comment

vabandust ei teise teemasse trügin aga endal sarnane mure. ON plaat. plaadil on wma failid. need on folderites. mul on mängia. mängib wmasid. on supporditud folderid (isegi nupp on "next folder"). plaati ei tunnista. ytleb no disc. arvutis mängib. mida teha. lastud neroga.

Comment

vabandust ei teise teemasse trügin aga endal sarnane mure. ON plaat. plaadil on wma failid. need on folderites. mul on mängia. mängib wmasid. on supporditud folderid (isegi nupp on "next folder"). plaati ei tunnista. ytleb no disc. arvutis mängib. mida teha. lastud neroga.
            Ehk ongi selles probleem, et plaat ei ole lõpetatud - Finalize CD.
            Osad mängijad ei tunnista selliseid plaate. Ka või probleeme olla, kui .wma failid on koopiakaitsega e. copy protected.
            Viimasel juhul (kui muu ei aita) konverteeri need .mp3-deks, kaotad küll nati kvaliteedis.

Comment

aga mul on vaja just sellist plaati, kuhu ma neid ikka lisada ka saan. et ei tõmbaks mingit lukku vms peale. kui ma finalize teen, kas sisi saab neid lisada pärast?

Comment

kui finalize siis ei saa sa enam mitte midagi seal muuta

Comment

kas see tähendab, et ma ei saagi siis "poolikuid" plaate mängida ve?!? et tuleb see 700MB 3MB kaupa täis toppida?

Comment

Ei saa pärast finalize lisada. Aga proovi mõne toorikuga, kas see "lõpetamine" üldse on probleem. Võibolla mängija tunneb ka lõpetamata plaate, aga copy protection rikub asja ära.
                    .wma formaat on üks nõme asjandus just oma kaitsete pärast...samuti videoformaat .wmv
                    Tavaliselt on seadme manuaalis ka kirjas, kui copy protect ei sobi.

kas see tähendab, et ma ei saagi siis "poolikuid" plaate mängida ve?!? et tuleb see 700MB 3MB kaupa täis toppida?
                    Mina ka ei saa oma automängijal "lõpetamata" .mp3 plaate mängida. Aga pole hullu, toorikud on piisavalt odavad. CD-RW kah abiks, kui mängija seda sööb. Kui juba .wma või .mp3 mängib, siis tavaliselt tunneb mängija ka RW-plaati.

Comment

panin veel tähele, et mul wma tüüpi plaat tehtud. (nerost valitud wma disc)

Comment

panin veel tähele, et mul wma tüüpi plaat tehtud. (nerost valitud wma disc)
                        Kui kasutad Nero Express'i siis kõrveta üks plaat (näiteks prooviks CD-RW) nii, et võtad linnukese eest: Allow files to be added later (multisession disc) ja vaata kas siis mängib.

Comment

esimesele küsijale:
                          tee ikka audio cd, mitte data cd. Audio cd-l näidatakse plaadi vaba ruumi minutites, data cd'l megabaitides. sebastian on kirjutanud õieti nero optsioonide kohta, loe sealt.

teisele:
                          wma on üks tõsine ikaldus formaat. Kui seal on koopiakaitse peal, siis saab seda faili mängida ainult samas masinas... või siis sai microsoftist mingi koodi laadida, millega sai selle faili piiratud arvu kordasid ka teises masinas lahti. Kuna see kaitse teema baseerub krüptograafial, siis seda ilma microsofti sekkumata või faili teinud arvutist koodi välja õngitsemata ei saa lahti. Seega mängijal pole asjaga mitte midagi peale hakata.
                          ikkagi kui öeldakse no disc, siis tõenäoliselt ei tunnistata plaadi vormingut (muidu peaks ta plaadi ära tundma aga mitte ühtegi lugu sealt saama). Kindlasti tasuks teha sessioonideta (disc-at-once) ja lõpetatud(finalized) plaate, muidu võivad lollimad asjad sellest mitte aru saada. Plaadi kirjutad ühe korraga valmis. Tooriku hind ei tohiks selle jaoks liiga kõrge enam olla.

Comment

Nero pakubki ju valikuid ja olen ikka valinud "Audio CD" .Kuidas algusesse seda paarisekundilist viidet saada ? Nagu ei leia settingutest....

Comment

Nero pakubki ju valikuid ja olen ikka valinud "Audio CD" .Kuidas algusesse seda paarisekundilist viidet saada ? Nagu ei leia settingutest....
                              Nero Expressis ei tea...paistab, et sellist võimalust seal polegi ja kõik lugude vahed tulevad 2 sec, nagu standard ette näeb.
                              Küll aga on Nero Burning Rom-s. Teed samuti Audio-CD, siis klõpsid parempoolse hiire nupuga mingil Track-l ja siis Properties. Seal saad muudki põnevat teha...editeerida (lõigata) lugusid, lisada filtreid jne.
                              Esimene track peab olema 2 sec, muidu ei tunne osa pleiereid seda plaati.

Comment

Working...
                              X