Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

cd image

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

cd image

vabandust , vana ja seniilne esitab lolli küsimuse.mind häirib selline asi, et tõmban miski faili-cd image. avan selle, selles on veel 2 faili. näitex:-xxxx. ape ja xxxx.cue. kui panen cue-st tööle siis winamp mängib ilusti. näitab pealkirju ja kõik on ok. kui tahan selle ape muuta wawix siis on ka kõik ok, ainult ta näitab seda nagu ühte lugu?!see on paha.kui tahax selle kirjutada audio cd-x siis nagu nero,alcohol,winiso,isobuster annavad errori!!!!!!!!&#33 ;samas ape asemel võib olla ka näitex flac vahet pole. kuna mu inglise keel on ka nagu allapoole arvestust siis........... on selline asi nagu cd image creator ka . olen seda ka vaadanud, aga ple pihta saanud. lol on lol. kas siin võib olla küsimus valesti üles pandud failis vöi kuidas olex võimalik seda ikkagi lugude kaupa ilusti audio cd-x põletada? hmm, või kõlab see küsimus nagu piraatluse moodi.esitax siis küsimuse nagu teist moodi.kas on asi minus või on asi failis?või mõlemad

Veits raske oli sust aru saada

Kui ma su jutust aru saan siis sa tõmbasid endale cd image kus on laulud peal?????
    Kle ma olen nende imagetega mitu aastat tegelenud ning pole KUNAGI näinud et laulud oleksid imagetena välja pandud.

Või,laulud jah . . . ?Tõmba endale winrar. . . äkki???Oled winrarist kuulnud?

Comment

jep. sa said õieti aru tõmbasin audio plaadi cd image formaadis. ja seal olid sellised eelmainitud failid.winrar ei puutu siin teemasse, sest seda ple siin vaja.

Comment

.ape tuleb enne konvertida .wav failiks Monkey's Audio nimelise programmiga. See on tasuta. Siis saad plaadile kõrvetada.
        http://www.afterdawn.com/software/audio_so...nkeys_audio.cfm
        (piraatluse lõhn on asjal juures )

Comment

jep. kuidas konvertida apet või flaci ma tean. aga peale konvertimist ta näitab seda nagu ühte suur wav-i. st. kui panen mängima, ma ei saa valida lugusid loo kaupa. lihtsalt on võimalus valida naca edasi või tagasi . seda ma püüangi selgitada teile. kui aga cue puhul-mängi winambis valida, siis ma saan valide yxkõik mis loo.sest winamp mul toetab nii apet kui flaci.aga mina tahax saada,et asi olex wav-is ja lugude kaupa.oletamet,et tahax võtta audio cd-le-tahax kuulata cd mängijas. vot siis mul enam valikut ple. tuleb lihtsalt yx suur wav välja. <_< aga ärme võta asja kui piraatlust võtax asja kui põhimõttelist küsimust. mida ma valesti teen?tahax juu saada hulga pisikesi wave aga mitte ühte suurt. kuigi ka see suur tegelikult toimib.ja seda kirjutamisjuttu võtke kui illustreervat materjali. tõin selle sisse,et te paremini minust aru saaksite.kirjutamisega on nii nagu ta on-pea alati oled piraat kui midagi kirjutad. see on yx väga ohtlik tegevus. ärge parem kirjutage.aga sel teemal-cd image üle arutlemine ei tohix küll piraatluse alla mahtuda.kui muidugi keegi arvab teistmoodi, siis moded võivad juu selle teema koheselt kinni panna. või ma exin ja ka arutlemine on piraatlus

Comment

On olemas veel selline asi: http://www.softpedia.com/progDownload/Ape-...load-27939.html
            Siis võid proovida veel Cue Splitter&#39;it: http://www.freedownloadscenter.com/Multime...E_Splitter.html
            Ehk aitab.
            [Alati ei ole piraat, kui kirjutad. Enda legaalselt soetatud plaate võid misiganes formaat lasta ja neid kodus siis kuulata. Kui aga sama teistele jaotad või autoriõigustega muusikat "tõmbad", läheb asi nutuseks. Lihtsalt teadmiseks.]

Comment

Kui Winamp mängib asja siis ma olen lasnud Winambil asja *.waviks teha. Saab selle asja panna Plugins - Output - Nullsoft Disk Writer. Wavi Nero aktsepteerib audio cd allikana. IMO kõige lihtsam.
              NB pärast muuda Outputis kõik tagasi nagu oli, muidu saad kogu aeg wavve
              Maailm oleks puhas ja süüta
              kui poleks õllejogurtit
              - Õ.Õ.

Comment

tänan teid&#33; nagu koju jõuan, hakkan katsetama eri variante.

Comment

nuunii. keda asi uvvitas, siis sai siin naca kacetatud. parim variant oli cue splitter
                  http://www.soft32.com/download_124922.html
                  kusjuures vabavara. etkel tahax saada veel sellist wav splitteri mis ise saax aru kus on loo lõpp. ja kus algab juba uus lugu. aga ex ma leian aga see nõuab aega

Comment

Working...
                  X